Děkuji za odpověď, samozřejmě to, že položím otázku, že jestli nikdo neví, klidně mi stačí i odpověď ne s případnými názory a poznatky, i názor je odpověď
...
Co se týče výhonu, ano, jednou dříve na něm už květy byly, nyní vylezl pod spícím očkem nový stvol, ale vylezl pouze jeden květ. Takže ano, zde je pouze tento JEDINÝ KVĚT.
Co se týče hnojení, kvetoucí orchideje hnojím ORCHID FOCUS BLOOM od Growth Technology, pro nekvetoucí, (ve fázi růstu) hnojím ORCHID FOCUS GROW, rovněž od Growth technology, ale to jsem zde již zmiňoval.
Je možné, že vykvetl tedy pouze jeden květ, protože se jedná o druhý výhon již na původním výhonu? Co vím, tak orchidej může na stejném výhonu vykvést i třikrát, nyní je to víceméně POPRVÉ na již odkvetlém výhonu. Proč vylezl jeden, netuším, proto jsem se ptal, zda se Vám to někdy už také stalo, buď Vám Zdeni, nebo komukoliv jinému.
A jak říkám, rád diskutuji o problematice orchidejí, takže i když odpovíte „nevím“, i to je odpověď a mám rád třeba i nějaké poznatky či vaše názory, myšlenky, i když to nemusí být třeba pravda, rád vyslechnu jakýkoliv názor a poznatek
Přeji pěkný den všem majitelům orchidejí