zaruba píše:
HAKI píše:
orchidejky píše:
Dost to tu flákám
To zase jo ....ale není divu. Roman se stará o dost rozlehlý skleník který je plný orchidejí .Určitě to dá strašlivou práci .Nedávno jsme byli na čumendě u Romana a musím říct kytky má krásný a hlavně myslím je člověk na svým místě. Vyzařuje z něj pohoda a radost z práce. Prostě je člověk na svým místě.
No on Roman má na Kačině na starosti i jiné věci než jenom skleník- takhle mi to říkal. Je také ale rozdíl mít na práci jako profesionál celou pracovní dobu a dělat to jako koníčka po zaměstnání
. Osobně obdivuji lidi co to dělají jako povolání protože o penězích to určitě není.
Nejdřív chci moc poděkovat za milá slova. Je to práce, ale mě to moc baví, samozřejmě jsou povinnosti, které mě stresují a vyčerpávají a potom letím do skleníku vydechnout i když prací, ale je to relax, tak trochu to beru jako pauzu v práci, jako relax po práci v pracovní době
Je fakt, že stejně to mám i v expozici zelenin. Navíc jako každej ještitnej chlap mám rád když mě někdo pochválí a přehlédne nedostatky, které vnímám, ale někdy to odstranění prostě trvá
Na peníze si nestěžuju, jsem docela skromnej
Všem děkuju po pochvalu květů, dělají mi velkou radost. I já chválím krásné květy, které sem dáváte, je to super.