Ja sa tiež pripájam s prosbou o to, aby boli uvádzané aj názvy rastlín.
Áno - je lepšie sa 100x opýtať (keď tam není názov), než sa preklikávať 100 stranami vlákna a pracne hľadať. Nie každý má na to čas. A ani gúgl mi nevygúgli, keď neviem, čo chcem nájsť. Rastlín je obrovské kvantum a pamätať si všetky názvy je nereálne ...
Ad nezáujem - čo k tomu povedať. Nie vždy mám čas (a nie len ja) hodnotiť každú kvetinu zvlášť. Niekedy sa na fórum dostanem len raz za týždeň, kedy vo vlákne pribudne kopec nových fotiek. Koľkokrát sa k mojim fotkám nik nevyjadril a ... ?? Ak by sa moja aktivita na fóre mala odvíjať od toho, či niekto má záujem a hodnotí moje fotky, tak už tu zrejme dávno nie som.
Tu by som mohol poznamenať, že som sa pýtal na názov Catt. vo vlákne 12, str. 94 (hneď prvé foto na strane) a nedočkal som sa. Vidíte, záujem bol, ale ...
Sám sa občas dívam na sledovanosť, ale nezakladám si na tom, aby moje foto malo vysoký počet zobrazení. A hlavne,
počet zobrazení sa neodvíja od počtu kliknutí na fotku, ale od načítania celej strany !! Všimnite si (na ktorejkoľvek strane vlákna), že fotky pridané na začiatku strany majú najvyšší počet zobrazení a tie smerom dole (ku koncu stránky) stále nižší !
Neberte to prosím nejak zle. Ako môžete vidieť z predchádzajúcich príspevkov, je nás tu viac, ktorí by sme uvítali názvy rastlín