Karlos: Kytky jsou sice malé, ale kořeny mají dobré. Každá má alespoň dva malé kořínky v pořádku, takže pokud chcípnou tak je to pouze tím, že jsem je nedovedl udržet
P. Kacerovský ani dodavatelé za to určitě vinu neponesou. Tak jsem si myslel jaké blechy mi přišly, ale nakonec z reakcí vidím, že jsem dopadl ještě dobře
Jsem tedy zvědavý jestli něco dopěstuji do květu a kolik roků mi to potrvá. Na druhou stranu je to zase větší výzva pro pěstitele nežli pouze udržovat dospělou kytku při životě. Je potřeba dívat se na to optimisticky
Věra: U Luda jsem byl nedávno, ale on žádné botanické Psychouše nemá. Tak jsem si u něj koupil alespoň kůru a pak mi doporučil nějaké Madagaskarské Phaius humblottii, že prý to hezky pokvete a tak jsem neodolal a koupil to. Pokvete tak za týden. Bohužel já sháním pokaždé něco co na trhu zrovna chybí
Ti psychouši jsou ale zejména v botanice dost nedostatkovým zbožím. Také radši kupuji větší kytky a na peníze v tu chvíli nehledím. Připadá mi to lepší investice než se piplat s blechou která daleko snadněji zdechne
O víkendu mám jet s orchideáři do Mnichova do Orchids&more. Nikdy jsem tam ještě nebyl tak jsem zvědavý co si přivezu.
Nemáte někdo zkušenost do jaké míry je tato firma solidní co se týče správného uvádění nabízených druhů?