Re: Zkušenosti s prodejci orchidejí
Haki: Díky za příspěvek, takže asi za moc solidní je nepovažuješ. Tohle má být sice nějaká soukromá návštěva přes pána který zná majitele. Tak se uvidí jestli pro nás budou mít něco extra. Pokud to ale bude mrňous tak záměna může být poznat třeba až za několik let. Co s tím ale nadělám -třeba si nic nepřivezu.
Myslím, že to ale spletou spíše v té Asii. Popisoval jsem to u těch Psychoušů od Kacerovského. Pro zákazníka je ale jedno kde to spletou protože výsledek je stejný. Nakonec to co nakupuje p, Kacerovský pochází také s Asie.
Citace je dobrá: Jinými slovy jsem tím myslel, že se snažím mít druhy čisté, nekřížené. To že se to občas nepovede a člověk zjistí že má něco jiného než chtěl se stane. Už proto také nemám moc v lásce tu hybridizaci- což sis už asi všimla

Přináší to další možnosti pro nepoctivé prodejce podvádět zákazníky. Také už jsem se napálil s několika orchidejemi.
Jistý si mohu být pouze u toho co jsem si dovezl. Na Google najdu i strom z kterého rostlina pochází- tedy pokud tam ještě stojí.
To jsou pro mne opravdové klenoty