Haki: Já zase myslím, že je věcí samotného autora kam příspěvek zařadí. Mě v tomto případě šlo pouze o ukázku kvetoucí rostliny, bez jakýchkoli pěstebních doporučení či jiných postřehů (jak píšeš- obyčejné sdělení) a jelikož mi právě kvete tak jsem ho zařadil do této rubriky.
Chápu ale Tebe, že tím že se zajímáš hodně o tento rod, tak bys raději měla příspěvek v rubrice pod příslušným druhem. Jak jsem ale napsal, pokud chceš klidně jsi ho mohla zkopírovat kam se Ti zlíbí- já se zlobit nebudu. Začínám mít ale pocit, že toto téma se tu stává jakýmsi nástrojem k ukázání nováčkovi kdo je tu mazákem
-doufám že se za tuto mou upřímnost na mne nebudeš zlobit.
Já jsem také Tvůj snímek kdysi barevně přeupravil bez komentáře že je to špatně nafocené a někoho to může akorát zmást v tom, jak ta kytka vlastně barevně kvete.
Nedávno jsem si prohlížel příspěvky v rubrice Stanhopea (cca 105 stran příspěvků) a našel jsem tam všechny možné druhy které vůbec nejsou zařazeny pod jednotlivé druhy tohoto rodu. Jsou tam jak fotky tak i komentáře. Jsou tam jak příspěvky Tvoje tak i příspěvky jiných (služebně starších autorů) a nikde jsem si nevšiml že by se řešilo co kam patří a že to má být jinde. Nějak mne napadá přísloví " Kdo chce psa bít tak si hůl vždycky najde"
Myslím, že nejlepší by bylo zvolit nějakou uklízečku příspěvků, která bude přemisťovat vše do správných chlívků. Některým návštěvníkům tohoto fóra by se to asi líbilo
Dokonce už bych měl návrh kdo by to mohl dělat- neboj Ty to nejseš.
Rubrika "Právě kvete" by se mohla zrušit, protože z hlediska přehlednosti informací by každý druh měl mít svůj samostatný chlívek i včetně kvetení
.
Za upozornění na chybu v názvu děkuji- hned to opravím.