Haki: To, že mi někdo zkopíruje příspěvek ještě do jiných rubrik mi ani nevadí- když uzná za vhodné že by tam měl být také. Na fórum kde mi někdo maže to co jsem napsal a je to v mezích slušného jednání bych nechodil
Já jsem ale uznal, že nejlepší bude, když to napíši právě do Tvé aktivní diskuse abych měl jistotu že si to přečteš. Ten příspěvek měl být pro Tebe na zamyšlení ohledně žlutozelených listů které jsme nedávno řešily v jiné rubrice a také to nebylo v rubrice o pěstování- kde by to asi mělo být. To, že se to týkalo P. acmodontum bylo v příspěvku to nepodstatné. Takže podle mne by měl být spíše v rubrice "pěstování orchidejí"- to bylo to, proč jsem příspěvek napsal.
Petr48 mi klidně mohl zkopírovat text kam se mu zlíbí a nevadilo by mi to. Mě vadila ta neslušná reakce. Vychovávat se od jakéhosi "Praotce fóra" tímto způsobem se určitě nenechám!
Jistě znáš rčení že pořádek je pro blbce a ono na každém rčení trocha pravdy je. Hned dodávám že je to myšleno OBECNĚ, aby to nerozjelo jinou diskusi tohoto typu. Každý si také pod pojmem "pořádek" představuje něco jiného!
Taková cenzura o které píšeš by fórum vracela do dob dávno minulých....... .
No vidíš, já jsem Ti chtěl pouze sdělit něco, co by pomohlo orchidejím a díky "usměrňování" je s toho hašteřivá diskuse, která je kytkám a dalším čtenářům úplně k ničemu a stojí nás akorát čas, který můžeme věnovat orchidejím
Někdy ale opravdu nevím: Má být právě kvetoucí Coelogyne dayana v rubrice "právě kvete", nebo je správnější aby byl obrázek u tohoto druhu? Nebo pokud to nenapíši do obojího tak jsem hříšník? Já se ale těmito nepodstatnými věcmi nezabývám, protože se starám o rozsáhlejší sbírku rostlin. Jak ale vidím jsou tu i tací, kterým to vadí.