Haki: Tak to se omlouvám, nějak jsem si už nepamatoval že to nebylo veřejně ale soukromě
Ale proč se za to stydět? Jak jsem napsal, také občas dělám něco co se ostatním nemusí líbit.
Já nějak tohle nechápu. Dostávám různé soukromé zprávy a vždy si říkám, proč to ten člověk nenapíše na fórum veřejně, ať si to může přečíst každý. Navíc psát něco na fórum a ještě komunikovat s členy soukromě mi připadá zbytečné. Beru fórum jako rodinu a před nikým žádné tajnosti nemám. Ještě jsem nikomu sám nenapsal žádnou soukromou zprávu. I když něco zkazím tak ať se z toho mohou poučit ostatní. Jestli mne k vůli tomu někdo bude mít za hlupáka tak je to jeho problém
Soukromě komunikuji pouze s Mírou Mandlíkem, protože z hlediska pěstování máme více společného a lidské vlastnosti neřeším. Nemám to problém napsat veřejně i když bych byl radši, kdyby byl na fóru a naší korespondenci si mohli přečíst i ostatní.
Tak trochu přemýšlím nad tím, jestli když v nějakém tématu vyvolám hádku( píši to takhle, protože jsem byl tak nazván
), tak jestli potom následuje soukromá korespondence a šuškačky. To by mi bylo skutečně líto lidí, kteří nedokáží svůj názor napsat veřejně. Doufám ale, že to tak není
.