Autor |
Zpráva |
Zdenka
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Nevyvinutá poupata
|
pon 05. říj 2015 19:30:43 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
pavelheger
Administrátor
Registrován: úte 29. črc 2008 14:35:34 Příspěvky: 3357 Bydliště: Senetářov. okr. Blansko
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Nevyvinutá poupata
No já bych asi s nějakým hodnocením počkal až do doby, než se poupata zcela otevřou a květy vyzrají. Svou roli zde podle mého názoru bude hrát nedostatečná síla kořenového systému. Asi bude chtít nechat rostlinu zesílit a počkat, zda-li se kvetení příště nespraví. Hezký den Pavel
|
úte 06. říj 2015 7:32:43 |
|
Zdenka
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Nevyvinutá poupata
Díky, počkám ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
úte 06. říj 2015 11:04:23 |
|
orchidejky
Registrován: pát 02. dub 2010 15:53:20 Příspěvky: 2757 Bydliště: Kutná Hora
|
Mě to připadá, jako nějaká zvláštní pelorie
_________________ Hezký den s orchidejemi
http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/
|
úte 06. říj 2015 17:47:38 |
|
Zdenka
|
Předtím kvetl normálně, což ovšem neznamená, že by to nemohlo být.
|
úte 06. říj 2015 18:07:14 |
|
Zdenka
|
Tak doplním, jak se vyvinulo to dendro. Nejspíš to nebude Anucha Flare, ale bude to prostě NoID. Ale trochu se vylepšuje ![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/dendrolsl.jpg)
|
sob 24. říj 2015 18:43:12 |
|
Karlos
Registrován: stř 08. říj 2008 13:37:10 Příspěvky: 1572 Bydliště: Zděchov
|
Na to že je to D. p. skupina dobré! Tyhle kříženiny všeho možného bych nebral vážně. Genetika je mrcha.
|
ned 25. říj 2015 1:19:32 |
|
lipo
Registrován: úte 26. bře 2013 17:58:12 Příspěvky: 1268 Bydliště: Kolomuty
|
Taky mám ráda všechno označené. Při letnění mi něco (neviděla jsem co, ale nic bych za to nedala, že kosák) hrabalo na síťovém válci s tillansiemi a pod válcem zůstalo několik kytek ležet. Asi 6 a taky pár jmenovek, no to byla fuška to přiřadit, ale pomohlo mi mít je nafocené s klackem, pozná se podle klacku, když se ztratí cedule. Já vím, že to není tento případ. Ale vím jak jednoho zlobí, když je něco noid. ![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
|
ned 25. říj 2015 6:31:29 |
|
Zdenka
|
Karlos píše: Na to že je to D. p. skupina dobré! Tyhle kříženiny všeho možného bych nebral vážně. Genetika je mrcha. Je to pravda. Může to být ono, jen to prostě vypadá jinak ![Velmi šťastný :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
ned 25. říj 2015 9:35:55 |
|
Zdenka
|
lipo píše: Taky mám ráda všechno označené. Při letnění mi něco (neviděla jsem co, ale nic bych za to nedala, že kosák) hrabalo na síťovém válci s tillansiemi a pod válcem zůstalo několik kytek ležet. Asi 6 a taky pár jmenovek, no to byla fuška to přiřadit, ale pomohlo mi mít je nafocené s klackem, pozná se podle klacku, když se ztratí cedule. Já vím, že to není tento případ. Ale vím jak jednoho zlobí, když je něco noid. ![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Mně chodily do tillandsií sýkory. Možná tam byl schovaný nějaký hmyz. Udělaly mi dírky do Till. medusae
|
ned 25. říj 2015 9:39:56 |
|
|