Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 8:32:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 448 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Další
 fotovlákno 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: fotovlákno
orchidejky píše:
bersekr píše:
Na druhej strane nie mlcanie, ale iba konstruktivna kritika a dobra rada mozu viest k zlepseniu. V comkolvek, nielen vo fotografii.

To máš pravdu, ale kritiky je kolem až příliš, je dobré volit správná slova, přeci jen v psaném projevu chybí výraz v naší tváři a mnohdy není přesně jasné s jakým nadhledem to pisatel myslel :mrgreen:

stale je rec dost bohata na to, aby som to, co chcem podat napisal tak, aby bolo hned jasne, ako to myslim. aj s pisaneho textu to casto zavana aroganciou, nezauujmom, odbitim a podobne.

a kritiky moze byt okolo vela, ale je rozdiel medzi kritikou a kritikou.

čtv 11. říj 2012 19:57:04

ja som tiez nikdy ziadnehov pestovatela nestretol, a k pestovaniu ma doviedli prave super fotky na nete, ked som hladalneake info, aj ked sa neda povedat, ze som pestovatel, pretoze len zacinam.
Myslim, ze aj ked nie som fotograf a nikdy nim nebudem, tak sa rad zlepsim aspon o niekoplko urovni. To neznamena, ze teraz nemozem dat aj inu fotku, ako podarenu. Ved ju nehlasim do sutaze. Ale aspon sa pokusit nieco zlepsit, co uz robim malo byt uplne prirodzene.
Nie som ani kuchar, ale snazim sa vo vareni zlepsovat, skusam nove jedla, aby som postupil na vyssi level.

HAKI píše:
lukas.kresina píše:
No a něco snad pro zasmání -
lukas.kresina píše:
pubertální mladík bude preferovat nablýskaný sporťák (protože chce balit holky)

Tohle už nefunguje dnešní pubertální mladík musí už oslnit víc.V případě že tedy opačné pohlaví je stejně starý ročník.No tak doufám že mě nezabijete na dálku prostě jsem Vám to musela napsat.Vše -Haki.

myslim, ze to funguje cim dalej tym viac, bohuzial, za peniaze si dnes kupis vsetko, aj lasku. Ano, aj zdravie. Do urcitej miery.

čtv 11. říj 2012 20:05:49

HAKI-vlastně i já mám pěstitele, kterému bych se hrozně rád podíval pod pokličku-deštný prales na Borneu... :mrgreen:

čtv 11. říj 2012 20:38:19
Profil Zobrazit autorovy stránky

marťan píše:
HAKI-vlastně i já mám pěstitele, kterému bych se hrozně rád podíval pod pokličku-deštný prales na Borneu... :mrgreen:

Přihlásíme se jako nový kmen do "Kdo přežije", budem žít jako zvířátka a obdivovat kytičky ....JOOOO, já souhlasím :D

čtv 11. říj 2012 20:46:41

Jenom aby nedošlo k nedorozumění- i mezi slovutnými pěstiteli orchidejí jsou vynikající fotografové-např.H.Koopowitz,Lance a Birk,z našich pak skvěle fotí K.Kratochvíl aj.
Spíše mi připadá,že když se nechce,je to horší,než když to nejde.A úplně nejhorší je povýšit to na ctnost... :cry:
Nedovedu si představit,že by někdo z výše uvedených špičkových pěstitelů preferoval fotky orchidejí lemované zahradními hadicemi a záclonami... :!: :roll:
Znovu říkám (po kolikáté už?) že je třeba rozlišit "fotografie z natáčení" ,tj. momentky z pěstování a růstových fází, od těch "finálních",kde by měla být orchidej v celé své kráse,nepřikrášlená,ale ani nezhyzděná povinnou výbavou skleníku nebo parapetu.
Rozkvetlá orchidej je pro mne jedinečná událost,která se už nemusí opakovat,vlastně se ani nikdy úplně opakovat nebude.Budu jí proto věnovat pozornost právě proto,že jsem ji k tomu květu přivedl já.Fotka potom bude to jediné( kromě vzpomínky),co mi z téhle krásy zůstane.
Je na každém,co si z toho vezme a jakou finální fotografii udělá,děláte to totiž hlavně pro sebe.
Tvrzení o tom,jaké fotky mají na fóru být,mne moc nezajímá.
Budu sem dávat to,co uznám za vhodné,vy zase máte plné právo ty fotky ignorovat.
Přeji Vám hodě zdaru,pevnou ruku a dobré světlo... :!:
marťan... :P

pát 12. říj 2012 15:15:48

Apolenka:"Přihlásíme se jako nový kmen do "Kdo přežije", budem žít jako zvířátka a obdivovat kytičky ....JOOOO, já souhlasím :D"

Lenko,myslíš třeba jako Orang-Utani... :o :?:
To bych bral,tam se samečci mají príma,samičky jim nosí vybrané kousky ovoce atak... :!: :lol:

pát 12. říj 2012 15:46:22

No, já nefotím, a zvládnutí fotografie a její perfektní úpravy na počítači mi připadá horší nežli složení velké státnice z němčiny. Jsem rád, že mi kytky lépe či hůře vyfotí příležitostná návštěva, a tímto se omlouvám za eventuelní sníženou kvalitu..

pát 12. říj 2012 16:02:09

Paphio píše:
No, já nefotím, a zvládnutí fotografie a její perfektní úpravy na počítači mi připadá horší nežli složení velké státnice z němčiny. Jsem rád, že mi kytky lépe či hůře vyfotí příležitostná návštěva, a tímto se omlouvám za eventuelní sníženou kvalitu..

Paphio,když mi pošlete fotky,milerád Vám je upravím,to není problém... 8-)

pát 12. říj 2012 16:51:47

To mě rozesmálo, mám jich asi 1000...

pát 12. říj 2012 17:18:37

To mne také rozesmálo... 8-)
No-můžeme začít od té příští... :mrgreen:

pát 12. říj 2012 17:21:52
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 448 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Další