Autor |
Zpráva |
Věra
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Orchidea Bohemica
EvaJ píše: Tak musím říct, že teda letošní ročník mě mile překvapil. Po loňském a předloňském zoufalství jsme si to letos opravdu užili. Ludo, Lukscheiter - slušný výběr, slušná kvalita; Röelke - nejlepší kytky, jaké jsem u něj (včetně Drážďan) viděla za poslední tři roky. od něj je P.spicerianum peruflora - pěkný výběr - co jsem měla objednané přivezli, pěkné rostliny, podstatně pečlivější balení kořenů, takže všechny rostliny mají i slušné kořeny. sunn moon orchids - asi jako v Budapešti, objednával pan Zima - nepřivezli z toho téměř nic. slušné kvetoucí hybridy pafíků němec - jméno si nepamatuji, tak tady byl asi nejvíc rozčarován on. Hybridní flekaté pafíky za 900,- Kč kupodivu ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) nikdo nekupoval navíc se nás tam sešla bezva parta, takže jsme si to užili. Evo, že ses nepříhlásila viděla jsem tedy letmo: mě pozdravili Jarda s Romanem.....hezkou sobotu přeje Věra
|
sob 29. zář 2012 7:11:15 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Orchidea Bohemica
Věra píše: EvaJ píše: Tak musím říct, že teda letošní ročník mě mile překvapil. Po loňském a předloňském zoufalství jsme si to letos opravdu užili. Ludo, Lukscheiter - slušný výběr, slušná kvalita; Röelke - nejlepší kytky, jaké jsem u něj (včetně Drážďan) viděla za poslední tři roky. od něj je P.spicerianum peruflora - pěkný výběr - co jsem měla objednané přivezli, pěkné rostliny, podstatně pečlivější balení kořenů, takže všechny rostliny mají i slušné kořeny. sunn moon orchids - asi jako v Budapešti, objednával pan Zima - nepřivezli z toho téměř nic. slušné kvetoucí hybridy pafíků němec - jméno si nepamatuji, tak tady byl asi nejvíc rozčarován on. Hybridní flekaté pafíky za 900,- Kč kupodivu ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) nikdo nekupoval navíc se nás tam sešla bezva parta, takže jsme si to užili. Evo, že ses nepříhlásila viděla jsem tedy letmo: mě pozdravili Jarda s Romanem.....hezkou sobotu přeje Věra Měla jsi fofr, bylo nás tam víc, tak jsme nechtěli zdržovat.
|
sob 29. zář 2012 8:21:08 |
|
orchidejky
Registrován: pát 02. dub 2010 15:53:20 Příspěvky: 2757 Bydliště: Kutná Hora
|
Letošek se celkem povedl, spoustu kytiček a fajn banda. Všem moc děkuju, rád jsem vás opět viděl ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) Na to, že jsem si jel max pro jednu kytku jsem se pěkně rozjel ![Velmi šťastný :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Mám pět nováčků ve sbírce. Pár fotek najdete tu, kvalita nic moc, berte pouze jako ilustrativní http://orchidejky.rajce.idnes.cz/Orchid ... mica_2012/
_________________ Hezký den s orchidejemi
http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/
|
sob 29. zář 2012 10:13:19 |
|
Marta1
|
Romane,díky
|
sob 29. zář 2012 11:01:11 |
|
evulka
Registrován: pon 28. bře 2011 19:21:35 Příspěvky: 2258 Bydliště: PODĚBRADSKO
|
Hezké , díky ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
|
sob 29. zář 2012 15:03:12 |
|
Věra
|
EvaJ píše: Věra píše: EvaJ píše: Tak musím říct, že teda letošní ročník mě mile překvapil. Po loňském a předloňském zoufalství jsme si to letos opravdu užili. Ludo, Lukscheiter - slušný výběr, slušná kvalita; Röelke - nejlepší kytky, jaké jsem u něj (včetně Drážďan) viděla za poslední tři roky. od něj je P.spicerianum peruflora - pěkný výběr - co jsem měla objednané přivezli, pěkné rostliny, podstatně pečlivější balení kořenů, takže všechny rostliny mají i slušné kořeny. sunn moon orchids - asi jako v Budapešti, objednával pan Zima - nepřivezli z toho téměř nic. slušné kvetoucí hybridy pafíků němec - jméno si nepamatuji, tak tady byl asi nejvíc rozčarován on. Hybridní flekaté pafíky za 900,- Kč kupodivu ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) nikdo nekupoval navíc se nás tam sešla bezva parta, takže jsme si to užili. Evo, že ses nepříhlásila viděla jsem tedy letmo: mě pozdravili Jarda s Romanem.....hezkou sobotu přeje Věra Měla jsi fofr, bylo nás tam víc, tak jsme nechtěli zdržovat. Evo, dnes to bylo to samé,neodjela jsem já ani bez orchidejky,ale líbily se mi u Roelkeho střevíce,měl tam pěkné spicerianum,ale to musím nastudovat,nebo jestli poradíte.Ještě tam měl tmavé a s krásnými petaly,škoda,že to nikdo nevyfotil.Jinak musím říct p.Roelke je prima chlap.....Věra
|
sob 29. zář 2012 19:18:29 |
|
Míra
|
Takže Sun Moon Orchids opět naplnil to, co se o něm povídá. Měli jsme tam s kolegou objednané rostliny a dopadlo to tak, že jsme z objednaných rostlin obdrželi každý pouze jeden druh. No varování pro příště.
|
ned 30. zář 2012 6:38:02 |
|
radzak
|
orchidejky píše: Letošek se celkem povedl, spoustu kytiček a fajn banda. Všem moc děkuju, rád jsem vás opět viděl ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) Na to, že jsem si jel max pro jednu kytku jsem se pěkně rozjel ![Velmi šťastný :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Mám pět nováčků ve sbírce. Pár fotek najdete tu, kvalita nic moc, berte pouze jako ilustrativní http://orchidejky.rajce.idnes.cz/Orchid ... mica_2012/Romane, díky za fotky ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) . To Paph. purpuratum se tam neprodávalo?
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
|
ned 30. zář 2012 21:46:55 |
|
olaw
Moderátor
|
Neprodávalo. Hned jsem u Roellkeho koukal. ![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
_________________ http://saslik.rajce.idnes.cz/
|
ned 30. zář 2012 22:00:46 |
|
radzak
|
olaw píše: Neprodávalo. Hned jsem u Roellkeho koukal. ![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) Díky ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) . To mě těší, že jsem o něj alespoň nepřišel (jako o to spicerianum ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif) ).
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
|
ned 30. zář 2012 22:08:45 |
|
|