pssitacina - no nevím, jestli jsi ji usušila... nebudu se hádat...Ale tipla bych tedy...že jsi na ni zapomněla...byla ve skoro suchém a pak jsi ji vydatně zalila, abys jí to chudince vynahradila...?
........................
Tos Šárko trefila naprosto přesně, byla úplně vyschlá
, kdybych to neviděla, nevěřila bych, jak říční písek v obaláku může být prospěšný při opomenutí zálivky. Ty dvě co ho tam měly, to přežily docela v pohodě (jen lehce povadlé pasti, které se po zalití vyrovnaly), týhle se tedy už nevyrovnaly. Tak uvidíme, samo že dám vědět třeba za měsíc, jestli jí ještě mám
.
Láčkovka Macek - nemám odvahu se k ní přiblížit s nůžkama, protože mám pocit, že jsem masožravkovej barbar, takže zatím jí nechám . To že je to vlastně liána jsem úplně pustila z hlavy, stejně jako obrázky láčkovek na gůglu, teď jsi mě je připoměla a myslím, že mě to rozrušilo ještě o něco víc
.
Rašeliniště - ano, tos sem dávala ty tu fotku škopku na severní straně, že? Abych zase nepřipsala autorství někomu jinému. Takže samo že jakmile přišel impuls v v podobě fota tvýho lavoru na severní straně, donutila jsem mého mangela angela aby mi navrtal dírama starej škopek, lezla na chalupě v potoce a lovila oblázky na dno, poté škopek umístila na severní stranu pod okap, dosypala něco rašeliny a perlitu (kterej se mi při prvním větším dešti vyplavil) a osázela živým rašeliníkem. Výsledek - můj škopek žije
Takže tímto moc děkuju za návod
.
Mísa - ano, Jardova mísa u mě doma nemá chybu, kvete to tam, roste to tam, jen ten rašeliník zdechnul (kvůlivá kterýmu jsem to dělala)
. Esteticky se tomu ovšem nedá nic vytknout
.
Zimní růžice - no tohle vidím prvně
, takže já nic takovýho opravdu nemám ani u jedný z mých dvou. Je dobře žes sem dala foto, protože jestli se k nim někdy dopracuju, určitě by mě vyděsily s tím, že jsou mý MR nějaký marodný
.
Tak vám prozatím děkuju za rady, připomínky i návody, jak vidíte dopadají u mě na úrodnou půdu, ale už nemám místo ani na žádný škopky, ani na žádný mísy
.