Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10. kvě 2025 18:55:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Každý jsme nějak střelený 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Každý jsme nějak střelený
Butka píše:
Nie vzdy su tie sporty tak presne jing-jang rozdelene :) Ja robim uz 10 rokov historicky serm. ;)

s
Syn taky šermuje. Mají taky moc pěkné ohňovky. Asi před 2 měsíci si při vystoupení zdeformoval železnou rukavici a jako na potvoru dostal zásah na malíček. Malíček zlomený a nový zaměstnavatel ho pak poropustil ve zkušení době. Já si už letos na kole taky nezajezdím, potože jsem se včera rozbil při cestě do práce. :? Mohl jsem jet tak 30km/h, potože je to tam z kopce. Projížděl jsem okolo staveniště a něco tam odbagrovali na vozovce. tak že moje chyba. Zlomená klíční kost, něco pobrala přilba a tak jen odřený obličej a bolí mě celé sakramensky tělo od toho nárazu.

sob 05. lis 2011 9:53:41

Niekedy to je naozaj o hesle - sportom k trvalej invalidite! ;) Na nasich vystupeniach sa vacsinou lamu cepele a trhaju kostymy. Ale nejake velke zranenia sme, nastastie, doteraz nemali.

sob 05. lis 2011 10:14:35

bruk600 - Ale vsadím se, že jakmile se dáte do kopy...pojedete zas... Jo jak se to jednou člověku dostane pod kůži....

To tak znám s tím sportem k trvalé invaliditě od mého taťky. Celý život běhá..."Něco na mně leze...asi chřipka...du si zaběhat..." Proběhne některou ze svých tras... většinou mají kolem15-25km...přijběhne dom spocenej durch...hodí mamce ty mokrý hadry na topení(ta pak sakruje), ale je zdravej jak řepa. Objíždí ty různé závody a maratony po celé ČR.

Je mu 60.před rokem měl takové bolesti kyčle, že nemohl ani chodit natož běhat...strašně psychicky trpěl...zhubl...zrtrácel se nám před očima...
Od letošního ledna - dali mu komplet umělej kloub (ten svůj zřejmě zničil na těch silnicích), hned za dva měsíce po operaci ...."musím na ten závod....chlapi na mě čekají...je to jenom kousek ...8kilometrů...však ještě nejsem v kondici..."
Teď už zase vyklusává po okrsku a pyšně nosí ty výsledkové listiny ze závodů... kde už je zařazen ve veteránské kategorii...a cachrá se, kolik předběhl i mladších...

sob 05. lis 2011 21:28:00

ŠARIK - tak to je. První a poslední trochu větší úraz na kole jsem měl před 21lety a za tu dobu jsem už asi odsunul opatrnost na 2. kolej. V obou případech jsem měl asi i docela štěstí v neštěstí. Určitě mě to tedy zpomalí, ale na kole budu jezdit dál.

ned 06. lis 2011 13:02:35
Moderátor

Tak dnes byla u nás poprvé vhodná konstalace podmínek pro pouštění tohoto draka. Jinak tu nefoukl ani vánek.
HROZNEJ PODZIM, DOKONCE JSEM MUSEL JEŠTĚ ZALÉVAT ZAHRADU!!!!

Přílohy:
P1080666.JPG
P1080666.JPG [ 588.01 KiB | Zobrazeno 3086 krát ]

ned 06. lis 2011 19:12:17
Profil Zobrazit autorovy stránky

olaw píše:
Tak dnes byla u nás poprvé vhodná konstalace podmínek pro pouštění tohoto draka. Jinak tu nefoukl ani vánek.
HROZNEJ PODZIM, DOKONCE JSEM MUSEL JEŠTĚ ZALÉVAT ZAHRADU!!!!

Je pěknej.!!!
ale co že se to s ním dá dělat, když tě neunese?

ned 06. lis 2011 19:26:32
Moderátor

Šárko, neunese, protože jsem kus chlapa. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Někdo, kdo má okolo 60ti kg, by už asi lítal solidně, ale když fouká okolo 10m/s, tak se za ním dá jezdit na lyžích a kdyby foukalo ještě o trochu víc, tak by mě do těch dvou metrů zvedl. No, pud sebezáchovy je silnější a tak při velkém větru nevylézám s drakem ven. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ned 06. lis 2011 19:39:42
Profil Zobrazit autorovy stránky

:lol: :lol: :lol: Ale což...kdo si hraje - nezlobí... :lol:

ned 06. lis 2011 20:18:05

Šarik píše:
bruk600 - Ale vsadím se, že jakmile se dáte do kopy...pojedete zas... Jo jak se to jednou člověku dostane pod kůži....

Tak už je jisté, že do pozdního jara to nebude, protože mi ještě na CT diagnostikovali 3 polámané obratle. Zatím mám odležené 3 dny bez pohybu na nemocničním lůžku a přibyl mi na těle korzet. Asi jem měl docela i štěstí v neštěstí.

čtv 17. lis 2011 13:31:31

bruk600 píše:
Šarik píše:

Tak už je jisté, že do pozdního jara to nebude, protože mi ještě na CT diagnostikovali 3 polámané obratle. Zatím mám odležené 3 dny bez pohybu na nemocničním lůžku a přibyl mi na těle korzet. Asi jem měl docela i štěstí v neštěstí.

:shock: :shock: :shock: No tak to není žádná sranda...pěkně si to odležte, ať není hůř! Kolo vám v garáži však nezreziví.... Přeji pěkné uzdravení..

čtv 17. lis 2011 18:43:21
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další