I já jsem s panem Kacerovským velice spokojená,rostlinky jsou v super stavu,pokud se mu nelíbí,tak vám ji raději nevezme.No a v říjnu by měl jed do německa letos naposled.
Hanko ten Ceratostilis rubra jsem viděl před týdnem kvetoucí v arboretu a je super,mi odkvetl Ceratostilis himalaica ,mám ho chvíli už jsem dostal i s pár pupeny ,květy má dost menší než rubra. http://drroman2.galerie.cz/5329527-2011#
Tiez sa pochvalim novymi prirastkami - zlava doprava: cattleya forbesii, Vanda Charles G x Asco Dhonchai Pusavat a Casvostylis Kultana Ospravedlnujem sa za kvalitu fotky.
Na základě samých kladných ohlasů zde na fóru jsem si také poprvé objednal orchideje od Pokojovek. Rostliny dnes přišly perfektně zabalené a ve velmi dobrém stavu. Protože některé objednané rostliny nebyly moc pěkné nebo byly malé, tak je pan Kacerovský (po předchozí dohodě) raději nepřivezl. Velmi oceňuji to, že upřednostňuje kvalitu nad ziskem a velmi dobrou komunikaci. Myslím, že tím jedině získá, protože já si u něj zase příští rok objednám a určitě nebudu sám.
Přílohy
Naposledy upravil(a) radzak dne úte 25. říj 2011 15:18:48, celkem upraveno 2 x.