Re: Výstava Homole 2011
Tak jsem také přidal pár fotografií na Rajče. Kdo se chcete podívat, tak mrkněte zde: http://saslik.rajce.idnes.cz/Vystava_or ... mole_2011/ Omluvte horší kvalitu některých fotografií, fotografování není můj koníček a tak jsem tomu ještě nepřišel na kloub.
Za sebe mohu říct, že to byla nádherná a hlavně poklidná výstava, kde se pořadatelé postarali o obzvláštnění našeho dne (místních celého víkendu) a hlavně jsme měli možnost s několika z nich objet ještě jejich vlastní sbírky. Jen je škoda, že jsme neměli čas na všechny. Dokonce se to mělo zvrhnout v přenocovací akci, ale to by asi moje manželka neocenila a tak jsme se vrátili zpět. Všem zúčastněným mockrtát děkuju, nejen za krásný den plný orchidejí, ale také za plné krabice orchidejí, které jsem dneska musel pěkně zasasdit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru