Registrován: pon 03. srp 2009 16:18:51 Příspěvky: 1011 Bydliště: žádné nemám,ale přebývám v Brně
Re: webovky
olaw píše:
Hanko, nohu vystrčit jsi sice nemusela, ale osobní návštěvě Ismaningu se nic nevyrovná. Už se těším, až tam vyrazíme znovu. Jen musím vymyslet, jak zastavit čas, až tam budem. Samozřejmně o vyloupení banky se nemusím ani zmiňovat.
Panu Kacerovskému moc fandím. Vytváří tu pěkné konkurenční prostředí a to mi zákazníci máme moc rádi.
až půjdeš do té banky dej vědět,taky bych potřeboval nějaké "drobné"
Hanko, nohu vystrčit jsi sice nemusela, ale osobní návštěvě Ismaningu se nic nevyrovná.
Já to beru i takto.Auto nevlastním. Leda zajet s někým společně-to je fajn započítávám benzín. Musím si na to vyčlenit jeden den to je pro mě mínus .To by až tak nevadilo ,vidět množství kytek taky není špatný-jasný vím jak to myslíš. Otázka je jestli by výběr byl takový jako když si to doma člověk probere co může mít podle svých podmínek .To by taky šlo obejít se seznamem vytypovaných rostlin nebo zkušeným pěstitelem -ale i to má svoje vychytávky.No já jsem spokojená-pro tento rok. Hlavně aby vše rostlo .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru