Nový časopis o orchidejích
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový časopis o orchidejích
Dnes jsem koukla na webové stránky''kouzelné orchidee''a musím vám sdělit,že se vydávání časopisu pozastavilo(finanční důvody).Pokud máte předplatné,můžete si napsat o vrácení peněz a nebo vyčkat,zda se vydávání neobnoví.Jsem z toho docela smutná
www.kouzelnaorchidea.cz
Taky už jsem to četla a taky mě to mrzí.
Jen mě fascinují slova pana šéfredaktora, když říká ...vyhodnocením ekonomické situace jak naší, tak i našich čtenářů...já nevím jaké čtenáře pan šéfredaktor vyhodnocoval, ale myslím, že KO si vždycky své čtenáře našla. Spíš bych viděla chybu ve špatné distribuci a nulové propagaci. Hodně lidí tady ví, co se naběhalo, než našli tu trafiku, kde časopis brali do prodeje.
Jen mě fascinují slova pana šéfredaktora, když říká ...vyhodnocením ekonomické situace jak naší, tak i našich čtenářů...já nevím jaké čtenáře pan šéfredaktor vyhodnocoval, ale myslím, že KO si vždycky své čtenáře našla. Spíš bych viděla chybu ve špatné distribuci a nulové propagaci. Hodně lidí tady ví, co se naběhalo, než našli tu trafiku, kde časopis brali do prodeje.
Potvrdzujem zo Slovenska! Tiez som ten casopis zhanala po celom meste, castokrat bezuspesne - vypredany! Skoda