Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 19. dub 2025 17:03:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
 Koupě - prodej 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Koupě - prodej
Pavle, dělám to ráda,mám radost když se druhým daří. V neděli jedu k Evě J. a setkám se s Milanem. Koupila jsem si u Luda minicatleyku a mám ji na spagnu a daří se jí moc dobře, myslím,že si koupím ještě nějakou mioniaturku, možná Milamn bude něco mít. K těm mým kulatinám mi fakt orchideje dělají radost a těším se až mi na jaře dorazí pelargonie ze Švédska. Neobchoduji s nimi mám to jako koníčka a tu a tam pro přátele.
Znám nenasytné lidi, kteří by nejraději všechno ale to hlavní láska a pochopení, péče jim uniká......hezký den a těším se někdy na brňáky...

čtv 13. lis 2008 11:41:54
Profil Zobrazit autorovy stránky

Nem niekto na predaj psychopsis?

čtv 27. lis 2008 18:20:01

Má ho v nabídce Ludo- www.terra koruna.cz

čtv 27. lis 2008 21:07:25
Dobrý den,
rád bych na jaře koupil orchideje těchto rodů: Thunia, Arundina, Calopogon, Coelogyne, Dendrochilum, Pholidota, Calanthe, Anselia. Některé druhy už mám, ale chtěl bych v roce 2009 rozšířit sbírku. Pokud máte kontakt na někoho, kdo by prodal za slušnou cenu, tak mi prosím napište kontakt na mail: d.krcek(zavináč)email.cz
Díky David

pát 28. lis 2008 10:00:10

Věra dakujem asi si budem musieť ist niekedy na jar k nemu na navstevu koda že je to z Bratislavi dosť ďaleko.

pát 28. lis 2008 22:34:43

Zdravim lidi. Nedávno jsem koupil trsík Dendrobium lindleyi syn. aggregatum, převázal jsem to, ale byly to vlastně dvě kytky. Jedna z toho trsu mi stačí, musím šetřit místem takže bych se toho druhého kousku rád zbavil. Je to potomek rostliny ze sběru, takže přírodní kytka, květuschopné velikosti! Není to ale moc do květníku, i když asi by to taky tak rostlo, ale spíš na kůru.....
Protože jsem za to nedávno platil zdarma ji dát nemohu, takže 150 je myslim solidní cena...Nechcete někdo zkusit?
Karel.

stř 08. črc 2009 9:06:04
Profil ICQ

Ahoj orchidejka je to krásná, ale já jsem začátečník a na to pěstovat ji na kůře si asi ještě netroufnu :roll: .
Ale chtěla bych se zeptat, jestli ještě pořád platí nabídka paní Věrky na orchidejky od Terra koruny ;) , vybrala jsem si tam nějaké phalaenopsisy, ale oni to asi nezasílají soudě dle toho, že objednávka má pouze rezervační charakter a já jsem z jižní moravy, takže to mám více než trochu z ruky. :(

stř 08. črc 2009 10:05:48

Oni to zasílají,ale když to odesílám já máte to druhý den,po dohodě stojí to víc,ale manžel už začíná být nervozní ,že jezdíme pro orchideje,projezdíme.....jedině přidat trochu na naftu...kupuji vše na balení a tak...od Luda koupím rostliny a to je vše....Zvašte to a uvidíme. Gratis jsem dostala od Jurase orchidejku, to mě potěšilo. Taky jsem jednou naháněla korunky za pelargonie....No zvažte to všichni, třeba tomu udělejte kolonku ať se k tomu každý vyjádří a uvidíme

stř 08. črc 2009 10:50:54

to Věra :Já sem tam právě nikde nenašla, jak to zasílají a jak dlouho to trvá.
A s těmi náklady nebojte se, to bych ani nechtěla, abyste na tom nějak tratila, počítala sem s výdaji za poštovné + balné + Vaše výdaje za naftu, určitě mně to vyjde levněji než kdybych si pro to jela sama. S objednávkami už mám hodně zkušeností, hodně objednávám na aukru a mimibazaru a objednávala jsem si nějaké věci, co nejsou u nás k dostání i z USA, takže jsem zvyklá si radši připlatit za poštovné, jen aby mi to přišlo v pořádku. Peníze Vám pošlu klidně i předem na účet.

stř 08. črc 2009 11:49:52

Přidám se s prosbou.Chci si z terrakoruny objednat paph.stoneii,depsali mě,že ho momentálně nemají a až bude ozvou se.Bude to již dva měsíce a nic se neděje.Věrko,prosím,nevíš náhodou,zda ho již nedostali.I já jsem bohužel až z moravy.Děkuji

stř 08. črc 2009 20:05:00
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další