Haki, tak jak to vypadá s tvou "Gentle" ? Já sem musím přiložit polínko, neboť láčkovek není nikdy dost...
Moje Gentle byla už tak rozrostlá, že přerostla do stádia "šplhám a kvetu a neláčkuji..." to tak tyhlety liánovité rostlinky mají...

Začnou šplhat do výšin a nedělají konvičky...
Protože už byla přes celé okno a začala zase kvést... a víme květ je sice zajímavý , ale já už vím že je to kluk, tak jsem ho ani nepotřebovala nechat naplno rozkvést, stejně mi samička nekvete...
Květ jsem mu brzy ufikla a rostlinu nařízkovala aby mne nevytlačila z baráku. Mimochodem s tím smradem to není tak hrozné - je to trochu taková zatuchlina, ale ufikla jsem květ spíš proto, že nechci aby se rostlina vysilovala, když ji chci řízkovat.
všechno v pohodě... mateční rostlina začala podrůstat a konečně zase láčkuje....ale řízky mne začaly zlobit - kořínky mají teprve tenounké, nestojí skoro za řeč, ale začaly místo a by vyháněly normální listy kvést. !!! Jakoby byly ještě od "matky" naprogramované na kvetení a teď nena ne přepnout... tak chodím , kolem nich uštipuju zuřivě květy a z krásně tvarovaných řízků jsou pomalu ale jistě pokroucené pařáty...