Brassia Rex
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Brassia Rex
jedna zajímanovst - Brassia Rex vyhání květní stvol z pahlízy, z která již má dva květní stvoly odkvetlé.
Re: Brassia Rex
Evo,ta je nádherná, není co dodat....

-
Pantheria
Věra píše:Evo,ta je nádherná, není co dodat....![]()
![]()
Moc pěkná. Jaké jsou nároky na pěstování? Hledal jsem po netu, ale marně. Každopádně v obchodech moc vidět není, od kud ji máš?
Ludo Ji má taky, kdybys chtěl můženme poslat,kdyby ještě něco mrkni na www.terra koruna.cz Věra
-
Pantheria
Věra píše:Ludo Ji má taky, kdybys chtěl můženme poslat,kdyby ještě něco mrkni na http://www.terra koruna.cz Věra
No pokud jsi z prahy tak bych si pro ni raději dojel. Přece jen tomu víc věřím a je to k ní ohleduplnější. Pokud by tedy byla nějaká k dispozici, byl bych rád.
Tak mu zavolej a domluv swe s ním přímo.Telefon má na stránkách, jen mluví německy..pá Věra
Věra píše:Tak mu zavolej a domluv swe s ním přímo.Telefon má na stránkách, jen mluví německy..pá Věra
Věro, děkuji ti moc za tip. Už je na okně, má své čestné místo. Když jsem včera viděl všechnu tu nádheru (zajel jsem se podívat osobně), skoro jsem dostal infarkt. Škoda jen, že jsem nestihl Vandy. Jsou to moc milí lidé a vělmi ochotní a vstřícní. Ještě jednou děkuji. Martin
Martine,
věřím,že jsi neodjel jen s jednou rostlinkou, 26.11 budu mít další nové orchidejové okno, tak zase něco přibude
věřím,že jsi neodjel jen s jednou rostlinkou, 26.11 budu mít další nové orchidejové okno, tak zase něco přibude
No neodjel.
Žena mě musela tahat do auta a hlídala finance.
Já tuto zimu vyzkouším nové upravené parapety v desátém patře paneláku, tak uvidím, jak do na jaře bude vypadat hlavně kolem plísní a pod. Snad to bude dobré.
Tak po 26.tém uvidíme, s čím se vytasíš. Ať rostou.
Martin
Tak po 26.tém uvidíme, s čím se vytasíš. Ať rostou.