Autor |
Zpráva |
tercinka
Registrován: pon 09. bře 2009 22:51:19 Příspěvky: 436 Bydliště: Litoměřice
|
Re: Zkušenosti s brachypetaly
Super článek! Děkuji, mě určitě moc pomohl, této sekce jem se bála, ale strašně se mi líbí... takže teď si toho concolora určitě pořídím
|
stř 15. zář 2010 13:39:28 |
|
|
radzak
|
Tak u vás to splnilo přesně můj záměr
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
|
stř 15. zář 2010 14:22:16 |
|
|
Katka
Registrován: pát 27. úno 2009 19:32:08 Příspěvky: 1725 Bydliště: Jihlava
|
No, ono se nás nakazilo zřejmě víc
|
stř 15. zář 2010 19:30:36 |
|
|
EvaJ
Registrován: sob 16. srp 2008 22:06:16 Příspěvky: 4267 Bydliště: Svatá, okres Beroun
|
Radku, připrav se na jaro, až tě všichni začneme bombardovat otázkami .
|
stř 15. zář 2010 19:39:02 |
|
|
radzak
|
Napsal jsem vše co vím. Každý to bude muset přizpůsobit svým podmínkám.
_________________ http://www.webareal.cz/kvetyzlucni Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
|
stř 15. zář 2010 20:16:52 |
|
|
HAKI
Registrován: stř 01. říj 2008 16:31:10 Příspěvky: 5297 Bydliště: Hradec Králové
|
radzak píše: Před časem jsem dal na fórum několik fotografií kvetoucích brachypetal. Váš článek jsem četla fotky prohlédla několikrát . Vím o čem mluvíte malinká zkušenost z pafíkem tohoto rodu (já ráda říkám bestiema)by byla. Mám jednoho zástupce a to umělý hybrid Conco-bellatulum. No moc mě nejde i když už vydržel mnohé . Jen chci říct -já jsem si po přečtení Vašeho článku sedla na zadek.Děkuju za zkušenost. H
|
úte 16. lis 2010 11:35:47 |
|
|
radzak
|
HAKI píše: radzak píše: Před časem jsem dal na fórum několik fotografií kvetoucích brachypetal. Váš článek jsem četla fotky prohlédla několikrát . Vím o čem mluvíte malinká zkušenost z pafíkem tohoto rodu (já ráda říkám bestiema)by byla. Mám jednoho zástupce a to umělý hybrid Conco-bellatulum. No moc mě nejde i když už vydržel mnohé . Jen chci říct -já jsem si po přečtení Vašeho článku sedla na zadek.Děkuju za zkušenost. H Díky. Jde o to předejít zbytečným pěstitelským chybám na které doplatí jen ty rostliny.
|
úte 16. lis 2010 14:20:50 |
|
|
VLADAS
|
radzak píše: HAKI píše: radzak píše: Před časem jsem dal na fórum několik fotografií kvetoucích brachypetal. Váš článek jsem četla fotky prohlédla několikrát . Vím o čem mluvíte malinká zkušenost z pafíkem tohoto rodu (já ráda říkám bestiema)by byla. Mám jednoho zástupce a to umělý hybrid Conco-bellatulum. No moc mě nejde i když už vydržel mnohé . Jen chci říct -já jsem si po přečtení Vašeho článku sedla na zadek.Děkuju za zkušenost. H Díky. Jde o to předejít zbytečným pěstitelským chybám na které doplatí jen ty rostliny. Sice Paph. tohoto podrodu nemám, ale je to názorný příklad pro všechny zkušené pěstitele, jak by všechna fora měla vypadat. Pevně doufám, že se ostatní experti, kteří sem chodí, přidají. Těším se na podobné příspěvky i u ostatních druhů orchidejí.
|
úte 16. lis 2010 15:43:04 |
|
|
Honza.S
|
radzak píše: Napsal jsem vše co vím. Každý to bude muset přizpůsobit svým podmínkám. Přece jen bych měl jeden neomalený dotaz a to na interval zalévání v růstovém období. Vím, že tento údaj je závislý na celé řadě faktorů v konkrétních podmínkách, ale o těch Vašich z výše uvedeného už něco vím a alespoň rámcová informace (7, 14 dnů...) by pro mne byla vodítkem.
|
úte 17. kvě 2011 9:57:59 |
|
|
radzak
|
Honza.S píše: radzak píše: Napsal jsem vše co vím. Každý to bude muset přizpůsobit svým podmínkám. Přece jen bych měl jeden neomalený dotaz a to na interval zalévání v růstovém období. Vím, že tento údaj je závislý na celé řadě faktorů v konkrétních podmínkách, ale o těch Vašich z výše uvedeného už něco vím a alespoň rámcová informace (7, 14 dnů...) by pro mne byla vodítkem. Jednou až dvakrát za týden podle počasí.
|
úte 17. kvě 2011 10:07:49 |
|
|