Autor |
Zpráva |
raduzka
Registrován: ned 05. dub 2009 20:09:38 Příspěvky: 244 Bydliště: Chomutov
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Kaktusy
trpěl skoro jako dendrobka, semotamo zalití, párkrát spadl z okna, nemá skoro žádnou hlínu a ejhle, dneska koukám, co je na něm a on to kvíteček ![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Přílohy:
kaKTUS.jpg [ 14.02 KiB | Zobrazeno 19056 krát ]
kaktus1.jpg [ 11.77 KiB | Zobrazeno 19040 krát ]
|
čtv 27. kvě 2010 12:31:29 |
|
![](./styles/serenitygreen/theme/images/spacer.gif) |
hanka2
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: kaktus
Pěkný kaktusák,tak už víš jak na něj.Jediné,co mě ještě nenapadlo pěstovat jsou právě kaktusy,nenašla jsem si k nim vůbec žádný vztah.Nejspíš proto,že jsou tak dobře vyzbrojení. ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
čtv 27. kvě 2010 21:03:52 |
|
raduzka
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/serenitygreen/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: kaktus
on si ho přivezl synátor, už ani nevím odkud a máme ho pěkně dlouho..vůbec si ho nevšímám...a kočka ho semtam shodí, je perská a vždycky se jí chytí za chlupy ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
čtv 27. kvě 2010 23:32:15 |
|
ssscream
Registrován: čtv 18. čer 2009 16:13:42 Příspěvky: 162 Bydliště: Most, Kaznějov
|
No vidíš, u orchidejí čekáš na květ jak blázen a mezitím ti vykvete kaktus! ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
_________________ Nic není nemožné.
|
pát 28. kvě 2010 10:18:01 |
|
raduzka
|
asi si jich také nebudu muset všímat ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
pát 28. kvě 2010 12:28:37 |
|
miro
Registrován: čtv 14. kvě 2009 23:16:33 Příspěvky: 1378 Bydliště: okres Turnov
|
_________________ Pekny den. http://luludi.rajce.idnes.cz/
|
stř 03. lis 2010 21:56:34 |
|
nina
Registrován: stř 25. bře 2009 11:18:28 Příspěvky: 698 Bydliště: Česká Lípa, Žizníkov
|
To je přenádhera! No, pokvete mi vánoční, celé léto bývá venku a velmi kvete až do jara. Tak až bude v květu, taky ho zvěčním. Ráda se na něj dívám. Je to taková něžná krása, květ vydrží jen krátce. Ale takovej, jako máš ty, to jsem ještě neviděla. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
|
čtv 04. lis 2010 20:14:35 |
|
miro
|
dekuju ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) je to fakt macek a uz ma peknych par let za sebou ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
|
čtv 04. lis 2010 21:27:32 |
|
Katka
Registrován: pát 27. úno 2009 19:32:08 Příspěvky: 1725 Bydliště: Jihlava
|
Miro, chryzantémy pěkné, ale ten kaktus je naprosto bomba ![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) . Tak krásný jsem ještě nepotkala. Gratuluju (ale jestli si nedáš pozor, tak z tebe tady ženský vymámí odlomky na zakořenění, že ti z něj moc nezbude ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) - a kdyby se ti náááhodou kousek ulomil, tak se hlásím ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
čtv 04. lis 2010 23:00:54 |
|
miro
|
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) ) no roste perfektne i kdyz je to uz dedecek a tak neni problem ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) jestli chces tak klido pido.loni na podzim se ulomila takova krasna vetev,chtel jsem ji vyhodit ale pak si rikam,nekdo si ji vezme,nechal ji venku na verande ve sklenici a zapomel na ni ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) ) pak asi za mesic mi teta rika,jeeee tam ve sklenici kvete nejakej kaktus,ja si ho vemu ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) ) sklenice plna koreny a plno poupat,takze mnozeni neni problem ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) ) staci to zapomenout ve sklenici a je to ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif) )
|
čtv 04. lis 2010 23:40:37 |
|
|