Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 22. lis 2024 18:16:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 257 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Další
 Biplantol Vital NT 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Biplantol Vital NT
mozem odporucit kontakt na pani Fejklovu, predaj Biplantolu aj na aukro.cz
ja som nekupoval - drahe postovne na slovensko - ale jej e-mailova komunikacia velmi promptna a obsazna

marketafejklova@seznam.cz

čtv 06. kvě 2010 20:23:12
Profil Zobrazit autorovy stránky

Zdravím, v jakém poměru se ředí? Zase cenově je výhodnější ten litřík. Tak bych si ho zamluvila. Zaplatila bych na účet. Domluva přes e-mailje uvedenej v "profilu".
ssscream píše:
Ahoj všichni. Povedlo se mi sehnat pár kusů hnojiva Biplantol Vital NT. Mám jeden kus litrového balení a čtyři kusy 250ml. Bohužel do ceny musím započítat i poštovné, které jsem za Biplantol zaplatil, takže:

545,- Kč litrové balení
220,- Kč čtvrtlitrové balení

Pokud budete chtít zaslat na dobírku, částku dobírkovného nechám přičíst ke konečné částce. Pokud byste mi zaslali peníze na účet, poštovné je 58,- Kč.

Když budete mít zájem, pište mi ;-)

čtv 06. kvě 2010 22:14:41

iwix píše:
mozem odporucit kontakt na pani Fejklovu, predaj Biplantolu aj na aukro.cz
ja som nekupoval - drahe postovne na slovensko - ale jej e-mailova komunikacia velmi promptna a obsazna

marketafejklova@seznam.cz

Koupila jsem biplantol na aukru. Během 3 dnů jsem ho dostala. Přišel i s českým návodem. Můžu doporučit.

úte 11. kvě 2010 21:31:54

Katka píše:
A věří kytky? :? :mrgreen:

K té víře v homeopatika:
Též jsem skeptik a vždy jsem byla, nicméně měla jsem fenku boxera, těžkou ekzematičku. Bylo to utrpení. Měla všechny tlapky plné boláků a strupů. Denně jsme ovazovali na noc tlapky a mazali masmi / kortikoidy/, šila jsem botičky, aby se vůbec dokázala trošku vyběhat a nenašlapovala jak na žhavém uhlí. Čas od času musela dostat injekčně megadávku kortikoidů, aby se to trošku zlepšilo.
potom byla u nás na návštěvě jedna manželova spolužačka - lékařka oční, která trošku mimo obor flirtovala s homeo. Nasdadila jí kuličky do vody, fenka jen tu vodu pila.
Asi po roce / v průběhu toho roku se jí to postupně zlepšovalo/ jsme dosáhli absolutního vyléčení a už se to nikdy nevrátilo.
Julča žila 7 let s těžkým ekzémem a pak ještě 4 roky s čistými tlapkami, naprosto zdravá.
Těžko uvěřit, že? Věří pes že víra uzdraví?

stř 12. kvě 2010 7:58:10

To je přesně ono - imunologie, obranyschopnost - páni profesoři sice prostudovali molekulární úrovně mechanismů, ale příroda si stejně z toho dělá srandu a dělá jim čáru přes počty - tak tomu dáme šanci :D :mrgreen:

stř 12. kvě 2010 10:57:46
Profil Zobrazit autorovy stránky

Myslite,že biplantol je také dobrý na vandy?

stř 12. kvě 2010 12:47:16

Já tedy nevím, ale někde jsem viděl, že homeopatika nejsou o víře. Na to je placebo :-) Pokud vím, tak homeopatika jsou ... příkladem: Pokud někdo naleje benzín do vody a potom ten benzín z vody vyndá, bude mít opětovně vodu, ale ta voda bude mít vlastnosti toho benzínu. A na té bázi by měly fungovat homeopatika, ale opravdu tady nechci dělat chytrého :D Jen jsem tohle slyšel v jednom "chytrém" pořadu.

stř 12. kvě 2010 14:23:29

emka píše:
Myslite,že biplantol je také dobrý na vandy?

Budu s ním hnojit poprvé, tak se uvidí :-) Ale určitě to chci vyzkoušet.

stř 12. kvě 2010 14:23:55

vera pokorna píše:
Katka píše:
A věří kytky? :? :mrgreen:

K té víře v homeopatika:
Též jsem skeptik a vždy jsem byla, nicméně měla jsem fenku boxera, těžkou ekzematičku. Bylo to utrpení. Měla všechny tlapky plné boláků a strupů. Denně jsme ovazovali na noc tlapky a mazali masmi / kortikoidy/, šila jsem botičky, aby se vůbec dokázala trošku vyběhat a nenašlapovala jak na žhavém uhlí. Čas od času musela dostat injekčně megadávku kortikoidů, aby se to trošku zlepšilo.
potom byla u nás na návštěvě jedna manželova spolužačka - lékařka oční, která trošku mimo obor flirtovala s homeo. Nasdadila jí kuličky do vody, fenka jen tu vodu pila.
Asi po roce / v průběhu toho roku se jí to postupně zlepšovalo/ jsme dosáhli absolutního vyléčení a už se to nikdy nevrátilo.
Julča žila 7 let s těžkým ekzémem a pak ještě 4 roky s čistými tlapkami, naprosto zdravá.
Těžko uvěřit, že? Věří pes že víra uzdraví?

souhlasím :)
musím říct, že jsem homeopatika vyzkoušela na sobě. Měla jsem vleklý, letitý a velmi nepříjemný zdravotní problém. Po letech mi navrhl můj lékař vyzkoušet homeopatika. Vcelku jsem nebyla proti, ale jsem od přírody skeptik, nečekala jsem žádný zázrak, spíš jsem si je nechala napsat doktorovi pro radost. Musím říct, že mi skutečně pomohla a já mám několik let pokoj.

www.orchideje.freepage.cz

stř 12. kvě 2010 15:50:18

Podle mne homeopatika fungují tak, že se do těla vpraví nepatrná částečka rostliny,, prvku, minerálu, houby...., která má na základě podobnosti stejné příznaky po požití, jako choroba, kterou léčíme. Po velkém naředění se do těla dostane skutečně jen minimální. část tohoto. Tělo, resp. imun. systém je schopno v těle toto rozpoznat, a protože se jedná o pidi dávku, musí vyvinout veliké úsilí, aby toto minimnožství našel a bránil se. Protože je to skutečně minimální množství / někdy i jen energie toho prvku/, je imunitní odpověd masivní a tedy i hodně účinná - proti chorobě pacienta, kvůli které se vlastně naordinoval.
Z toho důvodu je známo, že čím větší ředění léku, tím větší odpověd organismu.

pát 14. kvě 2010 8:06:48
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 257 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Další