cernosekc píše:Moc děkuji za odpověď,visí na jižním střešním okně,tak snad se jí bude dařit...
Je skutočne nádherná, mňa však zaujalo, že visí na strešnom okne. Akým spôsobom to máte zavesené, nejaká konštrukcia? Nebolo by foto? Mám podkrovie plné strešných okien, toĺko nevyužitého miesta na orchideje...
cernosekc píše:Moc děkuji za odpověď,visí na jižním střešním okně,tak snad se jí bude dařit...
Je skutočne nádherná, mňa však zaujalo, že visí na strešnom okne. Akým spôsobom to máte zavesené, nejaká konštrukcia? Nebolo by foto? Mám podkrovie plné strešných okien, toĺko nevyužitého miesta na orchideje...
Vísí normálně na madlu od okna,na květináč je přichycen jen ten háček ze závěsných květináčů.Lehčí květináče to v pohodě unese.
Mám 4 klony digbyany. Možná příští rok budou zadní pahlízy od některé. Ale ony nesnášejí dělení a přesazování. Seženete je u Němců, například u Lehrharta- je to poblíž Wlodarczyka.
Ahoj, nemate nekdo nejaky figl na digbyanu? Mam ji zatim kratce, pahlizy prirustaji, ale bez kvetnich listenu... Mam ji uplne u jizniho okna a zalevam mene nez katleje.. Je od nekoho z vystavy v Drazdanech, meli ji tam i letos,pokud vim. Diky moc