Autor |
Zpráva |
pafka
Registrován: ned 11. říj 2009 16:13:48 Příspěvky: 741 Bydliště: Jeseník
|
Re: Právě kvete
Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila.
|
pon 29. bře 2010 11:57:41 |
|
|
kajmii
Registrován: stř 06. led 2010 22:18:15 Příspěvky: 907 Bydliště: Praha Kolovraty
|
pafka píše: Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila. Myslím, že jich pár má Terra Koruna. Já od nich mám malinké epidendrum porpax....
|
pon 29. bře 2010 12:46:20 |
|
|
Věra
|
Kajmii má pravdu, na výstavě byly taky a jaké krásné barvy....
|
pon 29. bře 2010 12:58:46 |
|
|
cernosekc
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:32:47 Příspěvky: 158 Bydliště: Kopřivnice
|
pafka píše: Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila. JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATA
_________________ http://picasaweb.google.cz/cernosekc
|
pon 29. bře 2010 13:14:02 |
|
|
kajmii
Registrován: stř 06. led 2010 22:18:15 Příspěvky: 907 Bydliště: Praha Kolovraty
|
To závidím. U nás v Praze Hornbach nemá nikdy nic. Nebo tam chodím ve špatnej čas, těžko říct. Vždycky natrefím maximálně na falíky a občas nějakou cambrii, o epidendru si můžu nechat jen zdát, stejně jako o výprodejích cernosekc píše: pafka píše: Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila. JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATA
|
pon 29. bře 2010 13:22:20 |
|
|
cernosekc
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:32:47 Příspěvky: 158 Bydliště: Kopřivnice
|
kajmii píše: To závidím. U nás v Praze Hornbach nemá nikdy nic. Nebo tam chodím ve špatnej čas, těžko říct. Vždycky natrefím maximálně na falíky a občas nějakou cambrii, o epidendru si můžu nechat jen zdát, stejně jako o výprodejích cernosekc píše: pafka píše: Všem moc gratuluji ke krásným květům, Cernosekc moc krásné fotky, taky jsem prošustila. Chci se zeptat, kde chodíte na ty Epidendra, ještě jsem na ně nikde nenarazila. JÁ KOUPIL MEGA TRS EPIDENDRA BALLERINA VE SLEVĚ V HORNBACHU..ZE 300 NA 60..NO NEKUP TO,NIC MU NEBYLO,JEN ODKVÉTALO,PŘINESL JSEM HO DOMŮ PŘESADIL A OD TÉ DOBY KVETE A KVETE.JEŠTĚ MÁM TMAVĚ ČERVENÉ,ZROVNA NASADILO POUPATA Tak to v Ově je skoro vždy něco.Sice samé hybridy,ale pro začátek taky dobrý,catleje,oncidia,dendrobka,vandy,cambrie,pafiky,prostě výběr.Skoro vždy něco lapnu a koupím,pak prošmejdím regal,kde maj kyti na odpis...občas něco zachráním...
_________________ http://picasaweb.google.cz/cernosekc
|
pon 29. bře 2010 13:33:46 |
|
|
sonka
|
Taky jsem Epidendrum koupila - v Hornbachu, loni na podzim, měly žlutá i fialová. Bohužel mi doma už od té doby nekvetlo. Asi má moc teplo - tak přemýslím,ze ho asi vyměním nebo pujde na převýchovu do zahr.centra
|
pon 29. bře 2010 13:42:05 |
|
|
pafka
Registrován: ned 11. říj 2009 16:13:48 Příspěvky: 741 Bydliště: Jeseník
|
No já minulý týden v Hornbachu v Ově ulovila Denrobium Berry Oda a na odpis měli jen pafíky, červený Miltoniopsis co mám,zygo to taky mám a papuč,ale ta měla už kořeny v tahu, úlovky z výprodejů mám většinou z OBI, na výstavy je to od nás daleko a Terrakoruna nekomunikuje tak nekomunikuji ani já. Tak budu zkoušet obhlížet ty markety a snad ulovím
|
pon 29. bře 2010 13:55:21 |
|
|
Věra
|
Pafko, proč jim nezavoláš večer,domluvíte se s nimi.....
|
pon 29. bře 2010 14:13:45 |
|
|
Katka
Registrován: pát 27. úno 2009 19:32:08 Příspěvky: 1725 Bydliště: Jihlava
|
Kyra píše: Dneska začaly rozkvétat Dendrobka nobile (hybridy) a Epidendrum. Příloha: Epidendrum (hybrid).JPG Kyro krásné kytičky, zvláště to prostřední nobilko. moc pěkné.
|
pon 29. bře 2010 19:53:08 |
|
|