potřeboval bych poradit co to máme vlastně doma za kytičky.
Chtěl bych vás zkušenější požádat, jestli by mi pomohli určit o jaký druh Phalaenopsis se jedná.

S pozdravem a díky
LionAslan
Marenka píše:Věra píše:Já ho tedy suším a chladím a stále nic, u jednoho jeden květ.Někdo to má v bytě kde je asi tak 20 st a kvete jim,tak teď mě z toho vyveďte....
Tak tak,když jsem neměla ani potuchy o tom, že by se mělo chladit a sušit, stálo nad radiátorem a kvetlo mi 3x za rok. Loni jsem ho letnila a venku ani tak dobře nenarostlo, jako doma a že by kvetlo víc se mi také nezdá.
kembis píše:Marenka píše:Věra píše:Já ho tedy suším a chladím a stále nic, u jednoho jeden květ.Někdo to má v bytě kde je asi tak 20 st a kvete jim,tak teď mě z toho vyveďte....
Tak tak,když jsem neměla ani potuchy o tom, že by se mělo chladit a sušit, stálo nad radiátorem a kvetlo mi 3x za rok. Loni jsem ho letnila a venku ani tak dobře nenarostlo, jako doma a že by kvetlo víc se mi také nezdá.
No ja mam v praci cymbidia, falenaky i dendrobka, pres noc tam jsou otevrene ventilacky a to tam tam teplota klesa na 12stupnu a jak rano prijdu-pustim topeni a vyzenu to na 22stupnu. Cymbidka mam uz po odkvetu a falenaky jedou celorocne)