Cattleya výměna :)

Nabízíte nebo sháníte nějaké orchideje, knihy, vitríny, substráty ...?
Odpovědět
LuciDole

Cattleya výměna :)

Příspěvek od LuciDole »

Ahoj :)

Napadlo mě, že nabídnu jednu mou hybridní Catlleyu k výměně za nějakou jinou, nenáročnou, s jinou barvou květů. Přikládám fotky nabízené rostliny (druhá fotka aktuální). Bezproblémově kvete, květy jsou asi tak střední velikosti, rostou po dvou či po jednom. Při přivonění z blízka hezky voní. Barva je ve skutečnosti hezčí než na fotce, nedaří se mi ji správně zachytit. Kdo by chtěl mohu poslat i další foto na email ve vyšší kvalitě.

Protože jsem tu nová, klidně odešlu balík jako první. Samozřejmě ještě radši bych byla za osobní předání - v Brně.

Nemusí být ani moc rozrostlá, stačí životaschopný počet pahlíz a vlastní kořeny. Takže může být i oddělek.

Snad se nějaký zájemce najde,

Díky za nabídky. :)

PS: možná bych vyměnila i za jinou orchidej
Přílohy
květ
květ
aktuální stav
aktuální stav
Matej
Kontaktovat uživatele:

Re: Cattleya výměna :)

Příspěvek od Matej »

Zdravím Vás. Mohu Vám nabídnout "Labiatu". K nám byla dovezena za první republiky zahradníkem, který studoval ve Francii. Mám jich několik, jsou bezproblémové a ochotně kvetou! Je to kus "nábytku". Jsem taky z Brna. Krásný Večer! Matěj
Přílohy
P3140350-c.jpg
P3140351-c.jpg
Ani

Re: Cattleya výměna :)

Příspěvek od Ani »

Matej píše:Zdravím Vás. Mohu Vám nabídnout "Labiatu". K nám byla dovezena za první republiky zahradníkem, který studoval ve Francii. Mám jich několik, jsou bezproblémové a ochotně kvetou! Je to kus "nábytku". Jsem taky z Brna. Krásný Večer! Matěj

Dobrý den,je li ještě Labiata volná,mám zájem..píšu SZ s iniciálami
Odpovědět