Na podzim je ještě barevnější. Květy jsou ale tak nenápadné že v té záplavě barev listí si jich člověk sotva všimne.Gabin píše:Cheron - zajímavé kvetení. Zárubo - nemá to chybu, ale žít doma stále na podzim?
Nejen orchideje jsou krásné
Re: Nejen orchideje jsou krásné
Jedna malá hádanka: Co je na obrázku za rostlinu? Stačí rodové jméno a to buďto česky nebo latinsky 
Variegátní, velkokvětý a plnokvětý Oleandr bývá v našich obchodech dosti vzácný. Např. v Tunisku nebo v OBI na Slovensku se koupit dá. Asi jsou rychlejší v objednávání ve Španělsku
. U nás mi v OBI řekli že když ho chtěli tak byl již vyprodaný.
Olivovníky již rozkvétají. Jsem zvědavý kolik se urodí oliv 
Dnes jsem "přesadil" jednu rostlinu Agave albopilosa do tufového kamene, aby v budoucnu vypadala estetičtěji
. Doufám že se jednou přiblíží vzorové fotografii z přírody.
Zatím je to pouze slabý odvar.
Zatím je to pouze slabý odvar.
Zárubo, pán je estét. Líbí se mi, jak jste přesadil agave. A ty olivovníky - nádhera
Ty tufové kameny se dají zalévat do podmisky a vodu si nasávají. Navíc ta tmavá barva bude zvyšovat rozdíl mezi denní a noční teplotou. Právě takhle ve skalách nad kaňonem rostou v přírodě. Na extrémních stanovištích jsou růžice kompaktní a štětky největší. Tak snad tu přírodní překonám

Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak jsem to strčil tady, Javor japonec i udělal toto . Má cenu to držet nebo z toho nic nebude. Mám jen jeho
Nechal bych to uzrát a spadnout na zem a ať příroda rozhodne. Je to úplně bez prácesamamalo píše:Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak jsem to strčil tady, Javor japonec i udělal toto . Má cenu to držet nebo z toho nic nebude. Mám jen jeho
Rozkvetlo mi Cypripedium reginae.
Pekné Cypri ...