Haraella odorata

Další rody, které se do předcházejících škatulek nevejdou nebo nevíte kam je zařadit
Odpovědět
Zdenka

Re: Haraella odorata

Příspěvek od Zdenka »

Věra píše:
Barbez2 píše:tak na pivo jsem se vykašlal. Dal jsem na parapet podmisku pod truhlíky z Hornbachu o délce 80cm. Nasypal do ní keramzit, postavil květináče a nalil do ní vodu. Phaly ale i ostatní rostlinky vypadají lépe. Bude to asi tím jak se voda odpařuje. Phaláče mají už listy napnutý pěkně ještě to potrvá ale vypadají lépe

Kdysi dávno jsem byla u známého a ten měl normální podmisky kovové, na nich mřížky a Phaly pily rovnou jen tu čistou vodu.Zkrátka naléval jen vodu,vůbec je nenamáčel......Věra

PS Eva tady někde psala o mřížkách pro slepice ale bohužel jsem na ně nenarazila

zocschmoravskebranice@seznam.cz Tady jsem je objednávala v tomhle znění :Objednávám u Vás na dobírku 5 ks plastových roštů 34 x 36 cm - stály tuším 30 Kč za kus. Jsou ale černé. Vypadají takhle: Obrázek
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Zdeno, děkuji za odkaz, nejsou moc měkké? aby se neprohýbaly uprostřed? Oni dříve se prodávali takové rošty do koupelny,ale to se už asi nesežene....pá Věra
Marenka

Příspěvek od Marenka »

Věro, ty nožičky nejsou jen po okrajích, ale po celé ploše
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Věra píše:Zdeno, děkuji za odkaz, nejsou moc měkké? aby se neprohýbaly uprostřed? Oni dříve se prodávali takové rošty do koupelny,ale to se už asi nesežene....pá Věra

http://susaky.com/489-rost-do-sprchy-satny-provozu.html myslíš takový? Jinak ta podložka běžné květináče samozřejmě unese a neprohýbá se, protože má skutečně nožičky po celé ploše. Má unést živou slepici, tak musí něco vydržet. :D
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Zdeno, to není ono, byly to normální mřížkované, většinou v oranžové barvě...
Ale díky za odkaz objednám si je....Věra
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

http://www.dewolf.cz/cs/e-shop/rohoze/p ... -soft-step Je jich víc druhů, tahle je možná měkká.
Mila.J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mila.J »

Já používám tohle. Rozteč je 16mm, jsou i hustší. Bohužel tloušťka jen asi 2,5mm. Dvě vrstvy eventuelně by ledcos také vyřešily. Prodává se to v rulách za rozumný peníz. Ty rošty na slepice jsou pěkné , jestli opravdu vydrží by mne zajímalo. Napitý macek Cymbidium váží jako několik slepic.
Přílohy
rošt.jpg
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

U těch slepičích je problém v malých rozměrech. Do větších prostor se musí pokládat vedle sebe, což nepovažuju za šikovné. Dobré je přiříznout je na rozměr do nějaké podkladové nádoby, do které budou napevno pasovat. Pak to funguje dobře.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Mílo,to je na botaniku,v miskách mám keramzit a navrch těch misek sice mám ty z bývalých koupelen,ale není to hezké,myslela jsem že je vyměním, nevadí že jsou černé, bílé by byly lepší,ale nenašla jsem je nikde. Eva se zatím neozvala....Věra
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

tady je odkaz. Je to k holubům, ne ke slepicím, jak jsem původně psala http://www.driml-napajecky.cz/?p=zbozi&id=1911
Odpovědět