Cymbídium a minicymbídium
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cymbídium a minicymbídium
Hani i tak je krásný,vidíš dočkala ses a odměna je sladká 
hanka2 píše:Tak tady je,musím se omluvit,trochu jsem se přepočítala má 43květů a ne 53.
No, parádní, ještě by se na něm dalo vydělat. Stvol pěkně ufiknout, květy nakrabičkovat a po 150ti korunách prodat.
hanka2 píše:Tak tady je,musím se omluvit,trochu jsem se přepočítala má 43květů a ne 53.
taky bych ráda počítala, a nemuselo by to být ani do 40...
Děkuju všem.!
Paráda to opravdu je,jsem z něj docela na větvi a taky z toho,když tak narostlo,kam ho na zimu vlepím
Kdyby se našlo víc lidí tak bych ho nadělila a vymněnila...
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu - čím větší bude, tím víc pokvete
Jardo, jeden květ za stopade neprodáš, když jsou v krabičce v květinářstvích za pade, ale i tak by to byl slušný počinek.
Ale takhle vypadají mnohem líp.
Jardo, jeden květ za stopade neprodáš, když jsou v krabičce v květinářstvích za pade, ale i tak by to byl slušný počinek.
Katka píše:Na druhou stranu - čím větší bude, tím víc pokvete![]()
Já to myslel ze srandy a taky nevím za kolik se teď takto nabízené květy v květinářstvích pohybují.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Já vím že ze srandy
však já taky
Nemysli si, že mi manžel nespočítal, kolik bych za svoje květy měla
poslala jsem ho do háje 
hanka2 píše:Děkuju všem.!Paráda to opravdu je,jsem z něj docela na větvi a taky z toho,když tak narostlo,kam ho na zimu vlepím
Hanko,je krásné a kdybys ho chtěla dělit hlásím se,ale nemám nic na výměnu-cymbidko mám takové zelenožluté
emka píše:hanka2 píše:Děkuju všem.!Paráda to opravdu je,jsem z něj docela na větvi a taky z toho,když tak narostlo,kam ho na zimu vlepím
Hanko,je krásné a kdybys ho chtěla dělit hlásím se,ale nemám nic na výměnu-cymbidko mám takové zelenožluté
Hanka ---nádherné cymbídko
Milko,nač ti červení smajli,není proč se červenat,každý nějak začínal.A já konkrétně falama a katkama.
Zbytek v sz.