kalendář 2013
Re: kalendář 2013
I já se přidávám. Kalendář jsem včera vyzvedl na poště, vše je v pořádku. Marťane díky za kalendář se skvělými fotkami. Petr
Mě ještě nic nepřišlo....béé

Marťane, taky chci moc poděkovat za nádherný kalendář, dneska jsem si ho vyzvedla na poště. M.
Teta píše:Mě ještě nic nepřišlo....béé![]()
![]()
Poslal jsem ti SZ...
Tak už ho mám - je super!!! Jinak přišel už 6/12, ale nebyla jsem doma a zapomněli mi dát lísteček.....stane se.... ještě že to nebyly kytky živý!!!
Takže posílám penízky....
Takže posílám penízky....
Také se přidávám,moc povedený nejhezčí pro rok 2013
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No kalendář to pěknej je otázka jestli nejhezčí.Já jsem kupovala kalendář pro svého příbuzného a protože je gay tak tento(není úplně v tom změkčilém duchu).No dá se na něj taky hezky koukat.Přísahám není to nic proti pafíkům.Jen mě to ted tak nějak napadlo.......
Takže jestli ho má i Andrea,dorazil všem...
Jsem rád,že se vám líbí,proto jsem to dělal,doma si můžu natisknou co chci...
Pro mne bylo nejdůležitější,že jsem postupně během roku přivedl ke květu 12 botanických střevičníků.Poté,co jsem v únoru a březnu odrovnal dvě poupata P.hainanense a jedno P.Leeanum,myslel jsem,že to bude velký problém...
Ale asi jsem se na nich vyškolil ,a s ostatními už to šlo dobře...
Další super zkušenost byla s tiskárnou v Jeseníku a s jejich grafikem-pro mne velmi důležité.
No- a smeknout musím i před Českou poštou,kalendář byl v Košicích během dvou dnů...
Myslím,že to může být inspirace i pro Vás-jak si chystat fotky s velkou pečlivostí po celý příští rok-pro vlastní kalendář,který pro Vás bude mít,pochopitelně, úplně jinou hodnotu.
Tak Vám k tomu přeji DOBRÉ SVĚTLO...
marťan
Jsem rád,že se vám líbí,proto jsem to dělal,doma si můžu natisknou co chci...
Pro mne bylo nejdůležitější,že jsem postupně během roku přivedl ke květu 12 botanických střevičníků.Poté,co jsem v únoru a březnu odrovnal dvě poupata P.hainanense a jedno P.Leeanum,myslel jsem,že to bude velký problém...
Ale asi jsem se na nich vyškolil ,a s ostatními už to šlo dobře...
Další super zkušenost byla s tiskárnou v Jeseníku a s jejich grafikem-pro mne velmi důležité.
No- a smeknout musím i před Českou poštou,kalendář byl v Košicích během dvou dnů...
Myslím,že to může být inspirace i pro Vás-jak si chystat fotky s velkou pečlivostí po celý příští rok-pro vlastní kalendář,který pro Vás bude mít,pochopitelně, úplně jinou hodnotu.
Tak Vám k tomu přeji DOBRÉ SVĚTLO...
marťan
Dnes jsem si vyzvedla kalendář, moc děkuji, je opravdu povedený.