Tillandsia ionantha

Na kompostu skončí všechny nejapné poznámky, urážky a další provinění proti pravidlům fóra a dobrým mravům!
Odpovědět
Romča
Kontaktovat uživatele:

Re: Tillandsia ionantha

Příspěvek od Romča »

josef píše:Dnes byl krásnej den,tak sem byl v Sibyřne.byl sem v sedmim neby.Krasně sem si popovidal s panem Heřtusem o tillandsiich,hlavně o t.ionantha.
Maji i nove www stranky,ke zhlednuti http://www.tillandsia-ph.cz

Josefe...koukám rád a často cestuješ .... co jsi tam viděl ještě zajímavého?....musím přiznat, že mně se ještě nepoštěstilo Sibřinu navštívit. Při dnešních cenách benzínu, či lístku za vlak to jsou dnes slušné výdaje.
josef
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od josef »

Romčo rad cestuju po sklenikach kde maji tillandsie.Stoji to penize,ale stoji to zapodivani,hlavně když maji t.ionanthu.
Romča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romča »

josef píše:Romčo rad cestuju po sklenikach kde maji tillandsie.Stoji to penize,ale stoji to zapodivani,hlavně když maji t.ionanthu.

Promiň, ale zjevně jsi se nedovtípil, o co mi šlo.....já bych také rád cestoval, ale to by se mi nejdříve musely vracet výdaje za odeslané ..... očekávám přes soukromé zprávy odpověď, nehodlám ti tu dělat ostudu..... rozumíme si?
josef
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od josef »

Stalá se největši kradež stoleti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Byl sem s manželkou na 3 dní v Poličce na srazu študentu.Sklenik sem si zamkl,venku sem měl asi150 tillandsii.Když jsem se vratil ,vše bylo pryč,tak mě zustal jen sklenik.Lide tvrdí že slyšeli štěkat psa.Tak sem napraškach a nevim co dělat dal,poradte.Davejte si pozor. :x :x :x :x :x :x :x
bruk600

Příspěvek od bruk600 »

To je nářez a něco takového by mě asi docela vzalo vítr z plachet. :evil: Pár obyčejných till. bych mohl postrádat (já žádné unikáty vlastně ani nepěstuju) a tak když by ti to pomohlo, tak nějaká ionantha, juncea a caputmedusae by se tu našla. :idea:
josef
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od josef »

bruk600 píše:To je nářez a něco takového by mě asi docela vzalo vítr z plachet. :evil: Pár obyčejných till. bych mohl postrádat (já žádné unikáty vlastně ani nepěstuju) a tak když by ti to pomohlo, tak nějaká ionantha, juncea a caputmedusae by se tu našla. :idea:

Dobry den.
Sem moc rad že mě chcete pomoc,zato moc děkuji.Ale nanove penize nemam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jedině na splatky,nebo dar,pokud je navyhozeni :x :x :x
Dva dni už stoho nespim a jen žeru prašky a brečim,a řikam si co a jak dal :mrgreen: :mrgreen:
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

Jo, někdo krade fotky a někdo rovnou kytky...
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

Josefe, zajímalo by mě, jestli jste se stihl vyrovnat s Romčou, když Vám tolik věřil......
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Josefe, co je moc, je moc :?
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

Tohle téma si od začátku říká o kompost :(
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT