Tedy foto té jakoby mrtvolky je dobrýnina píše:Ale jen ty světlý ve vodě ležej na znak, celý rozcáplý a vypadaj jak mrtvý![]()
FOTKY PODLE NÁLADY
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY PODLE NÁLADY
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Triturus tedy čolek -jak tyhle potvůrky neznám ,ale pak si něco o nich přečtu tak to je většinou udiv. Tady u toho tvorečka jsou zajímavý námluvy nebo provedení vlastního aktu.Ale je krásnej i ty žabičky.tommy píše:Tak když obojživelníci, dám něco z terárek...
T.
Nádherný čolek. Bože, mě se tyhle obojživelníci líbí.tommy píše:Tak když obojživelníci, dám něco z terárek...
T.
S tím skokanem jsem to taky jen tak odhadl.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
taky máme návštěvníky
. Vybrali si strategické místo na pověšených štaflích na kůlně pod střechou.
Tak ty jsou boží, ty bych brala!tommy píše:Tak když obojživelníci, dám něco z terárek...
T.
No já tedy zrovna ne, protože jakmile máte borůvky, jahody nebo víno, tak se tedy umějí opravdu odvděčiz. U kosáků, musím říci, zaplať pánbůh existují kočky.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Nj, stejně jako je lidem jedno, že ničí celou zem a domovy zvířat, je kosákům jedno, že ty borůvky patří lidem....Míra píše:No já tedy zrovna ne, protože jakmile máte borůvky, jahody nebo víno, tak se tedy umějí opravdu odvděčiz. U kosáků, musím říci, zaplať pánbůh existují kočky.
I když mi tu kosáci neuvěřitelně rozkrádají rašeliník na rašeliništi, tak jim nebráním, protože moc dobře vím, že ho používají na stavbu hnízda. To samé sýkory a jiní ptáci, které si zde opatrovávám, jako kdyby byli poslední na světě. Bože, vždyť už je málo i vrabců.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Přesně si pamatuju, kolik bylo všude vrabců a ted je sotva kdy k viděníolaw píše:![]()
![]()
Tak to je pravda Lucko.
![]()
![]()
![]()
I když mi tu kosáci neuvěřitelně rozkrádají rašeliník na rašeliništi, tak jim nebráním, protože moc dobře vím, že ho používají na stavbu hnízda. To samé sýkory a jiní ptáci, které si zde opatrovávám, jako kdyby byli poslední na světě. Bože, vždyť už je málo i vrabců.![]()
![]()