FOTKY PODLE NÁLADY
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY PODLE NÁLADY
No jo no. Znám, byl sem tam na výletě. Tiše závidím
To už asi nedoženu.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jak vás tady čtu musím říci jednu moji asi uchylku?CHodívala jsem tam i z kočárkem-fakt.Ráda se dívám na hroby hrobky ,ale ty hodně starý-ještě jsou .Kde je nějaká myšlenka- socha třeba anděl –nebo něco vypovídající o zesnulém o rodině.Nedávno jsem šla procházkou přes hřbitov a narazila jsem na takový koutek kde byly namačkaný ve zdi okýnka zesnulých. To bylo strašný …..uznávám že to je o penězích. Ale když se podívám na hroby jistých občanů co oni nevymyslí.Mají tam vše karty ,pití ,jídlo, moře křížů kytek a nevím co ještě –to je nevkus. K těm fotkám večerním –trošku tu atmosféru kazí městské osvětlení .Uznávám že to jinak nejde aby se člověk nepřerazil. 
pre HAKI,mám tú istú uchylku,pred pár rokmi sme bývali pri cintoríne,hovorievali sme si,že máme tichých susedov,tiež som tam rada chodila s kočíkom.Dokonca som si už pár krát urobila výlet na cintorín aj do susedných štátov.Je tam ticho a atmosféra cintorínov ma ukľudňuje.Dúfam,že nie som zrelá na psychiatriu.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den. Koukám, co je tady spřízněných duší. No já tam chodívám, mám to blízko
, poměrně často. V létě, když odejdou poslední návštěvníci a zůstanou jen vzpomínky, tak po setmění rád posedím na lavičce a přemýšlím o životě. Naleju si koňak a čistím si tak hlavu. I na život a jeho problemy pak hledím úplně jinak.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No myslím ,že je úplně jedno co na mě působí uklidňujícím dojmem.Hlavně ,že to funguje každý si dojde k tomu svému.Může to být i sport,kniha ,práce na zahradce ale i to trápení z orchidejemi
atd atd....
Nejhezčí hradecký hřbitov je starý hřbitůvek na kopci sv. Jana v HK, tam tedy občas zajdu i já. Fotku jsem si vypůjčila z Rajčete, snad se na mne autor(ka) nebude zlobit: http://jawag.rajce.idnes.cz/Kopec_sv._J ... CF4727.jpg
A taky dám jeden,ten mám přímo za domem a je to vděčný doživotní foto motiv...
Venkovský hřbitůvek v Hynčicích nad Moravou....
Venkovský hřbitůvek v Hynčicích nad Moravou....
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím. Nezaložíme extra vlákno ?
Marťane a ten rbitov je soukromej ? Ten se mi líbí.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Marťane, tam se to musí krásně hajat
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel