EvaJ píše:přidávám pafíky - dva hybridy bezejmenné a Paph. King. Arthur, a jedoho mini faleňáka, který nechtěl doma kvést, tak jsem ho vyvázala a dala do skleníku.
Ty dneska jedeš, máš to moc pěkné
EvaJ píše:přidávám pafíky - dva hybridy bezejmenné a Paph. King. Arthur, a jedoho mini faleňáka, který nechtěl doma kvést, tak jsem ho vyvázala a dala do skleníku.
orchidejky píše:EvaJ píše:přidávám pafíky - dva hybridy bezejmenné a Paph. King. Arthur, a jedoho mini faleňáka, který nechtěl doma kvést, tak jsem ho vyvázala a dala do skleníku.
EvaJ píše:orchidejky píše:EvaJ píše:přidávám pafíky - dva hybridy bezejmenné a Paph. King. Arthur, a jedoho mini faleňáka, který nechtěl doma kvést, tak jsem ho vyvázala a dala do skleníku.
to je takové ticho před bouří. Čekám na květy u několika orchidek, no budeš muset ještě chvíli vydržet. Doufám, že se budou líbit.
orchidejky píše:Věra píše:Romane, pěkně ti to kvete, koukám,že budu muset navštívit Luda a co líbilo se? Vybral sis něco pěkného? Věra
Líbilo se a moc, byl jsem jako v ráji a přivezl jsem si Angrecum a Eulophii, obě kvetoucí