Právě kvete 9
Re: Právě kvete 9
Nafotit celou rostlinu Vandy včetně květů a kořenů je téměř neřešitelná záležitost 
Pane Záruba ,máte nádherné rostliny,jen co je pravda..Encyclie mně ale úplně dostala..jsem zvědavá na kvetení mé malé kříženky.
Souhlasím s Ani , také se mi líbí rostliny p. Záruby..jo kdo umí , ten umí že 
Díky za pochvaly, ale já s nimi moc spokojený nejsem, do budoucna bych chtěl kulturu ještě vylepšit 
zaruba píše:Díky za pochvaly, ale já s nimi moc spokojený nejsem, do budoucna bych chtěl kulturu ještě vylepšit
no kdyby jste se chystal zase mezi domorodce,uloupněte mi,prosím,taky takovou parádnici..
Teď o víkendu začne asi představení na první S. tigrině tak už se těším.
Ani: Možná na jaře ještě zajedu do Mexika. Mám tam jednu rostlinu S. tigrina u Orizaby. Je to o dalších 200km jižněji než mám nejjižnější vzorek. Na rostlinu mám od předchozích výprav přesné GPS souřadnice na strom kde roste. Mám i foto dubu a rostliny, jen tam dojet. Je to cca 3m nad zemí, ale určitě bych se hodně snažil
.
Ani: Možná na jaře ještě zajedu do Mexika. Mám tam jednu rostlinu S. tigrina u Orizaby. Je to o dalších 200km jižněji než mám nejjižnější vzorek. Na rostlinu mám od předchozích výprav přesné GPS souřadnice na strom kde roste. Mám i foto dubu a rostliny, jen tam dojet. Je to cca 3m nad zemí, ale určitě bych se hodně snažil
zaruba píše:Ani: Možná na jaře ještě zajedu do Mexika. Mám tam jednu rostlinu S. tigrina u Orizaby. Je to o dalších 200km jižněji než mám nejjižnější vzorek. Na rostlinu mám od předchozích výprav přesné GPS souřadnice na strom kde roste. Mám i foto dubu a rostliny, jen tam dojet. Je to cca 3m nad zemí, ale určitě bych se hodně snažil.
A to se smí?
Teď o víkendu začne asi představení na první S. tigrině tak už se těším.
.
Ty Vaše rostliny jsou neskutečně krásné..poslala jsem SZ,at tady nespamuji
Ty Vaše rostliny jsou neskutečně krásné..poslala jsem SZ,at tady nespamuji
Zdeni,ta je úžasná..