Stanhopea

Gongora, Lycaste, Maxillaria, Paphinia, Stanhopea ...
Odpovědět
Marta1

Re: Stanhopea

Příspěvek od Marta1 »

ta intensita vůně je opravdu velká...já pamatuji doby,kdy se ze Sovětské svazu vozil parfém..rudá Moskva..nešťastný člověk,který se dostal do blízkosti zdroje..
evulka

Příspěvek od evulka »

Marta1 píše:ta intensita vůně je opravdu velká...já pamatuji doby,kdy se ze Sovětské svazu vozil parfém..rudá Moskva..nešťastný člověk,který se dostal do blízkosti zdroje..

A nebo z Bulharska , myslím růžový olej, to byla taky síla... :lol:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Teď jsem si to přečetla"Krasnaya Moskva" byl první sovětský vyrobené parfém . Prý se stále vyrábí. :? Já pamatuju živý květy(možná to byl podobnej pačmuk)moje babička když se s tím poplácala -tam kde prošla síla živých květů byla ještě tak dva dny-ne tři. Takový vrchol parfumérského umu se už dnes nevidí :mrgreen:
lipo

Příspěvek od lipo »

Jen si notujte, zive kvety tak strasne nebyly, ale kdyz nam tuhle dealer mycich prostredku v nestrezenem okamziku predvedl vonidlo do dilenskych saten a to stihl striknout jen jednou, to byl puch!!!
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Tak slíbené amaterské video ..ta lepší technika trošku chybí no dávám pro orientaci co vlastně poupata provádějí ;) To cukání ze začátku to je způsobeno odkládáním zalitých jiných Stanhopejí na konstrukci v zz až pak jsem si všimla že těmi otřesy to vlastně začalo.
http://haki1.rajce.idnes.cz/VIDEA_ORCHIDEJI#7.jpg
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

i s tou horší technikou je to super. Co by za to jiní dali :lol:
Hezký den
Pavel
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Video je parádní. Napadlo mne takové přirovnání z tai - či, je tam pozice, která se jmenuje "jeřáb blýská křídly". A ty květy mi připomínají to rozpínání křídel. Je to moc krásné
Gabča

Příspěvek od Gabča »

lipo píše:Jen si notujte, zive kvety tak strasne nebyly, ale kdyz nam tuhle dealer mycich prostredku v nestrezenem okamziku predvedl vonidlo do dilenskych saten a to stihl striknout jen jednou, to byl puch!!!

Dcerka se mi nedávno navoněla repelentem. A pro jistotu postříkala i všechno kolem v koupelně. Nešlo to vyvětrat. Ale jí se to zřejmě moc líbilo.
lipo

Příspěvek od lipo »

Nevim,kolik je dcerce, ale mně to dela 25 syn, az se odstehuje, budeme muset oskrabat štuk, aby se tam dalo bydlet. :x
evulka

Příspěvek od evulka »

Haki, opět nádherné , je to prostě zázrak přírody a velká krása .... ;)
Odpovědět