Stanhopea
Re: Stanhopea
ta intensita vůně je opravdu velká...já pamatuji doby,kdy se ze Sovětské svazu vozil parfém..rudá Moskva..nešťastný člověk,který se dostal do blízkosti zdroje..
Marta1 píše:ta intensita vůně je opravdu velká...já pamatuji doby,kdy se ze Sovětské svazu vozil parfém..rudá Moskva..nešťastný člověk,který se dostal do blízkosti zdroje..
A nebo z Bulharska , myslím růžový olej, to byla taky síla...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem si to přečetla"Krasnaya Moskva" byl první sovětský vyrobené parfém . Prý se stále vyrábí.
Já pamatuju živý květy(možná to byl podobnej pačmuk)moje babička když se s tím poplácala -tam kde prošla síla živých květů byla ještě tak dva dny-ne tři. Takový vrchol parfumérského umu se už dnes nevidí 
Jen si notujte, zive kvety tak strasne nebyly, ale kdyz nam tuhle dealer mycich prostredku v nestrezenem okamziku predvedl vonidlo do dilenskych saten a to stihl striknout jen jednou, to byl puch!!!
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak slíbené amaterské video ..ta lepší technika trošku chybí no dávám pro orientaci co vlastně poupata provádějí
To cukání ze začátku to je způsobeno odkládáním zalitých jiných Stanhopejí na konstrukci v zz až pak jsem si všimla že těmi otřesy to vlastně začalo.
http://haki1.rajce.idnes.cz/VIDEA_ORCHIDEJI#7.jpg
http://haki1.rajce.idnes.cz/VIDEA_ORCHIDEJI#7.jpg
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
i s tou horší technikou je to super. Co by za to jiní dali
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Video je parádní. Napadlo mne takové přirovnání z tai - či, je tam pozice, která se jmenuje "jeřáb blýská křídly". A ty květy mi připomínají to rozpínání křídel. Je to moc krásné
lipo píše:Jen si notujte, zive kvety tak strasne nebyly, ale kdyz nam tuhle dealer mycich prostredku v nestrezenem okamziku predvedl vonidlo do dilenskych saten a to stihl striknout jen jednou, to byl puch!!!
Dcerka se mi nedávno navoněla repelentem. A pro jistotu postříkala i všechno kolem v koupelně. Nešlo to vyvětrat. Ale jí se to zřejmě moc líbilo.
Nevim,kolik je dcerce, ale mně to dela 25 syn, az se odstehuje, budeme muset oskrabat štuk, aby se tam dalo bydlet. 
Haki, opět nádherné , je to prostě zázrak přírody a velká krása ....