Právě kvete 8
Re: Právě kvete 8
V tomto pekle si klidně kvetou. Pafik je v klidu obyváku chráněného shora balkoném , ale ty druhé jsem musel trochu posunout do stínu, ale zvládají to.
Krásné květy!
To ano. Peristeria vypadá moc zajímavě
No, mně připadají skoro děsivé, jakoby chtěly kousnout. 
hezké kveteníčko...
tady pár momentálně kvetoucích stanhopeí
Stan. tigrina chvíli pokvete, udělala jedenáct květních pupenů a rozkvétá pozvolna , bohužel ne najednou, ale zase si to užijeme delší dobu. Za pár dní pokvetou další druhy. Pojmenování berte bez záruky, jak jsem pořídil........ tak předávám.
Stan. tigrina chvíli pokvete, udělala jedenáct květních pupenů a rozkvétá pozvolna , bohužel ne najednou, ale zase si to užijeme delší dobu. Za pár dní pokvetou další druhy. Pojmenování berte bez záruky, jak jsem pořídil........ tak předávám.
[quote="garnet"]tady pár momentálně kvetoucích stanhopeí
quote]
.........tady ještě jedna, co nedávno vykvetla na konci jedné z větví epifytního kmene, bohužel vykvetla nad jezírkem a na cedulku nejde dosáhnout, tak-že pokud se nechci vykoupat, tak nevím, co je to zač. Každopádně se mně osobně líbí takovéto kvetení víc než v košíku, připadá mi to přirozené. Bohužel ne vždy si toho včas všimnu.
quote]
.........tady ještě jedna, co nedávno vykvetla na konci jedné z větví epifytního kmene, bohužel vykvetla nad jezírkem a na cedulku nejde dosáhnout, tak-že pokud se nechci vykoupat, tak nevím, co je to zač. Každopádně se mně osobně líbí takovéto kvetení víc než v košíku, připadá mi to přirozené. Bohužel ne vždy si toho včas všimnu.
Krása opravdu nevídaná, jenom zírám a obdivuji 
Pane jo. 
Garnet, díky. Jsou nádherné, ta násada u tigriny je docela nevídaná. A musím říct, že ta kvetoucí na větvi vypadá vážně super, takhle to asi vypadá v přírodě. Je to nádhera a váš skleník je úžasný.