Právě kvete 6
Re: Právě kvete 6
u nás dnes slunce od 8 h do odpoledne..hned má člověk lepší náladu a kytky asi také..
Takové nic moc D.peguanum,přivázané na kousek ostřice,ani nestihly opadat listy
Vašku,to je tedy parádní..měla jsem ho také..ale,byl to malý,i když ne levný,chcípáček,jednou vykvetl a odešel.. mám pořád před očima to nádherné Pavlovo..jakpak se má Pavle ?
Opravdu je nádherné, gratuluju ke kvetení. Můžete napsat, jak ho pěstujete? Asi skleník, co? Dík
Kdepak skleník,terasa a navázáno na kousku kořene ostřice,občas namočím.Letos šest pahlíz,roste jako z vody
Tři pahlízky rozkvétaj,moc se mi nelíbí.
Tři pahlízky rozkvétaj,moc se mi nelíbí.
Vážně se vám nelíbí? Mně připadá velmi zajímavé a krásné. Uvažuji o něm a když píšete, že není nijak vybíravé, stouplo u mne ještě více v ceně. Díky za info
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Václave dyk je parádní ? Kdyby jsi ho vyhazoval, hoď směrem na Znojmo 
Moje první kačenka, co v mé péči přežila dobré i zlé (toho víc, učila jsem se na ní), takže srdeční záležitost, která má své místo mezi "modrou krví" ostatních poprávu vybojované

Jestli k této kačence někdo něco ví, budu vděčná za info nebo odkaz, já nic nenašla (krom C.guttata x labiata)- je ze sbírky mamky, od Lukse a s jeho označením Cattleya victoria-regina Kvete poprvé, květ vydržel jen týden a je taková hodně mackovitá.

a Brassia
Phalaenopsis venosa - na květy jsem čekala bezmála 3 roky
a to přišel jako květuschopnej

a konečně rozkvétá i Phrag. besseae

Jestli k této kačence někdo něco ví, budu vděčná za info nebo odkaz, já nic nenašla (krom C.guttata x labiata)- je ze sbírky mamky, od Lukse a s jeho označením Cattleya victoria-regina Kvete poprvé, květ vydržel jen týden a je taková hodně mackovitá.

a Brassia

Phalaenopsis venosa - na květy jsem čekala bezmála 3 roky

a konečně rozkvétá i Phrag. besseae

Apolenko moc krásně ti to kvete... 
Vaclav píše:Takové nic moc D.peguanum,přivázané na kousek ostřice,ani nestihly opadat listy
teda taková nádhera a napíšete nic moc??? teda že se nestydíte