Pleione
Re: Pleione
Karle, paráda. Edgecombe a Keith Rattray 'Kelty' jsem vždycky považoval za špičkové hybridy mezi těmi staršími a dodnes je obdivuju i v konkurenci těch novějších, zářivě zbarvených... A Pln. grandiflora taky nádherná.
T.
T.
obdivuji...krásné...
Opět nádhera!
Já mám takovou obyč - ani nevím, co je zač... letos byly 2 květy - minulý týden.... jen se seběhlo tolik věcí, že jsem si ji nestihla vyfotit....
Já mám takovou obyč - ani nevím, co je zač... letos byly 2 květy - minulý týden.... jen se seběhlo tolik věcí, že jsem si ji nestihla vyfotit....
Děkuji za pochvaly. Doufám, že Vás neunudím, když přidám další sérii
Teta - žádná není "obyčejná", každá je parádní
Tomáši, mě se taky líbí Edgecombe, už jen proto, že udržet ho je někdy nadlidský úkol. Ostatně všechny mé výsevy tohoto křížení jsem úspěšně zabil, takže jsem rád za tento jediný klon - je to 'Melba Finch'. - Je to výzva
K.
Teta - žádná není "obyčejná", každá je parádní
Tomáši, mě se taky líbí Edgecombe, už jen proto, že udržet ho je někdy nadlidský úkol. Ostatně všechny mé výsevy tohoto křížení jsem úspěšně zabil, takže jsem rád za tento jediný klon - je to 'Melba Finch'. - Je to výzva
K.
Krásné, gratuluji k úspěšnému kvetení
Hm, člověk by řek', že to ta aurita trochu "vytvrdí", ale opak bude asi pravdou... Nádherný 'Firefinch'!karel_t píše:Tomáši, mě se taky líbí Edgecombe, už jen proto, že udržet ho je někdy nadlidský úkol. Ostatně všechny mé výsevy tohoto křížení jsem úspěšně zabil, takže jsem rád za tento jediný klon - je to 'Melba Finch'. - Je to výzva![]()
K.
T.
krása,krása,obdivuji...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no to je zase výstava jako hrom
Famózní.
Hezký den