Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
Kačko-díky.Někdy mám pocit,že opakováným focením jednoho květu moc prudím,ale věřte mi,to jsou prostě odlišný motivy...
Ve vedlejším vlákně to wiolan názorně ukázala na M.houtteana.
Mám výhodu,že na tu změnu koukám vedle sebe na parapetu,a že vám to mohu ukázat.A koho to baví,príma.Koho nee-nekliká...
evulko-máš skvělou fantazii-když přivřu oči,vidím tančit dinosauří samičku...

Mám výhodu,že na tu změnu koukám vedle sebe na parapetu,a že vám to mohu ukázat.A koho to baví,príma.Koho nee-nekliká...
evulko-máš skvělou fantazii-když přivřu oči,vidím tančit dinosauří samičku...
marťan píše:Kačko-díky.Někdy mám pocit,že opakováným focením jednoho květu moc prudím,ale věřte mi,to jsou prostě odlišný motivy...![]()
![]()
Mám výhodu,že na tu změnu koukám vedle sebe na parapetu,a že vám to mohu ukázat.A koho to baví,príma.Koho nee-nekliká...![]()
evulko-máš skvělou fantazii-když přivřu oči,vidím tančit dinosauří samičku...![]()
![]()
já bych řekla, že je to moc pěkný "prudění"
Překrásná kytka 
olaw píše:Tak už tě ta moje speciosa Marti dohnala.
To je dobře,ale mám pocit,že jsi měl větší rostlinu,ty jsi dělil?Budeš mít ale více květů,moje kvete letos po druhé.Kvítkům říkám moje kuřátka...
Marti, nedělil jsem. Ještě není třeba. Ona spíš než rozdělit půjde jen do většího. Květů bude mnohem víc, ale budou z druhé strany květináče a to nepůjde vyfotit tak dobře. Navíc asi nepokvetou společně. Pěkné fotky mám už z loňska a tak tohle stačí.