Ano, je to cornus kousa ale byť kvete takhle bohatě každý rok, tak plody jsem ještě neměl. Netuším proč.kvusta píše:Můžu se zeptat, jestli jsou plody této svídy jedlé? Pokud je to cornus kousa, ty by jedlé být měly. Jaká je ale chuť nevím.
Martina
Nejen orchideje jsou krásné
Re: Nejen orchideje jsou krásné
Také něco přidám. Je zajímavé, že Azalky mi teprve pokvetou ač je tady tepleji než u Míry. Mám je ale dosti ve stínu.
Jaro je prostě nádherné , krásně vám to kvete 
Jakubská lilie se opět po roce ukázala. To poupě roste neuvěřitelně rychle. Objeví se nad zemí a za dva až tři dny rostlina vykvétá. Myslel jsem, že květy budou dva, protože soudě podle výhonů tak druhá cibule je asi 3 roky stará. Na kvetení je to ale asi ještě brzy. Tak snad příští rok. Třetí výhonek se již klube. Kdo ví co se děje pod tou zemí 
Tak ta je tedy povedená, kráska je to 
Když se Jakubská lilie neukázala dvěma květy tak alespoň Zephyrantes ano. Na substrátu ještě nemá ani lístek ale dvěma květy překvapil.
Takže ještě znovu zmarlika kanadská už olistěná forma Forest pansy, s krásnými zbarvenými listy, kde ostatní typy je mají zelené, svída japonská, kde květy začínají růžovět a na druhé jsou zřejmě dva rouby, protože teprve rozkvétá bíle a červeně a květy se postupně zvětšují.
Naposledy upravil(a) Míra dne úte 22. kvě 2018 16:02:53, celkem upraveno 1 x.
Zmarlika se někam ztratila, ale svída je moc krásná!
Napraveno.kvusta píše:Zmarlika se někam ztratila, ale svída je moc krásná!
Možná má listy ještě hezčí než květy.