jongheana není rupikolaEvaJ píše:briegeri, jongheana, milleri a sanguiloba. Kupovali jsme je v létě v O & more.olaw píše:A máš jakou Rupicolu? Já se do nich docela zakoukal....
Rupikoly
Re: Laelia milleri
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Laelia milleri
oh, to jsem se sekla, omlouvám se. Taky není v lávě ale vyvázaná v mechu.radzak píše:jongheana není rupikolaEvaJ píše:briegeri, jongheana, milleri a sanguiloba. Kupovali jsme je v létě v O & more.olaw píše:A máš jakou Rupicolu? Já se do nich docela zakoukal....
Re: Rupikoly
Tak už je to tady. L. mixta, přes třeskuté mrazy a nicotný svit slunce, rozkvetla. Květy se mi zdají menší, než by měly být. Nejspíš je to tím, že vykvetla tak pozdě. Musím uznat, že je ale nádherná. Takže moje první rupicola. Už se těším na další.

Naposledy upravil(a) olaw dne sob 04. pro 2010 17:14:17, celkem upraveno 1 x.
Vidíš, jak ti pěkně vykvetla. A tys byl zpočátku takovej smutnej.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš to. Je moc pěkná a čekání se vyplatilo. Jo, kdo si počká, ten se dočká

- Katka
- Kontaktovat uživatele:
připadá mi taková jarní - asi kvůli asociaci na květy forsýtie. Moc pěkná. Šikovnej kluk.
V kombinaci s tím sněhem to je paráda. Dneska jsem odlupoval přimrzlé květináče o 10 cm blíž k oknu.

Má hodně podobnou barvu zlatice. Až pokvete zlatice, to nám bude hej. To už zase bude krásně.Katka píše:připadá mi taková jarní - asi kvůli asociaci na květy forsýtie. Moc pěkná. Šikovnej kluk.
Přidal jsem fotky, jak vše probíhalo, na Rajče. Takže kdo se chce juknout, tak zde.