ma-ja píše:Evi, Ty jedeš Kam se podívám, tam Tvoje krásný kytičky. Taky mám Coel. fimbriatu asi měsíc. Ona chce dost zalévat?
zalévat tak, aby se nescvrkávaly pahlízy. Vody snese dost, ale nechávám ji trochu proschnout před další zálivkou. Musíš zvolit zlatou střední cestu. Já jsem sušič, Jarda přelévač tak pak si vyber
fimbriatu mám navázanou a v košíku. Mám je na místě, kde nejvíc zatéká. V oddobí častých dešťů jsou skoro pořád mokré. Vůbec nezahnívají, vyhovuje jim to. Tohle mám vyzkoušené. Na tom samém místě by naprostá většina jiných odešla. Dost možná je právě fimbriata vůbec nejodolnější na přelití, co mám.
ma-ja píše:Evi, Ty jedeš Kam se podívám, tam Tvoje krásný kytičky. Taky mám Coel. fimbriatu asi měsíc. Ona chce dost zalévat?
zalévat tak, aby se nescvrkávaly pahlízy. Vody snese dost, ale nechávám ji trochu proschnout před další zálivkou. Musíš zvolit zlatou střední cestu. Já jsem sušič, Jarda přelévač tak pak si vyber
Krásně Vám to kvete všem, gratuluju, přirůstá mi špatně a když už vytvoří základ květního stvolu, tak vždycky zaschne a to ji nijak nesuším a je při teplotě 18 - 22 st. C.