HAKI píše:Pro Věrku a pro všechny koho berou kapradiny. Posílám jak mě to roste.Snad s tím zima nezatočí Takže Lecanopteris mám dva druhy sp. -začná i srandovně narůstat a mirabilis .Zatím to s nima jde.Ještě ukážu malinkou kapradinku-délka listu 8cm.Má chlupatý rhizom-moc se mě líbila tak proto ji mám.Ještě tedy neroste -mám ji krátce.A dál se uvidí.
Hanko,moc děkuji.Sice to nafocené mám,ale ještě mám dost práce(žehlení apod)pokud to stihnu tak třeba později dám foto...Věra A ještě jednou moc Děkuji
HAKI píše:Ještě ukážu malinkou kapradinku-délka listu 8cm.Má chlupatý rhizom-moc se mě líbila tak proto ji mám.Ještě tedy neroste -mám ji krátce.A dál se uvidí.
HAKI, na té poslední fotce jsou ale dva druhy, ne? Snad něco z rodů Pyrrosia a Microgramma? T.
To Tommy ještě se tě zeptám jestli bys věděl.Mám Rhapidophoru je z botanický.Zatím neroste tak jak jsem chtěla.Ještě neopisuje podložku -v tomto případě hrubou omítku.Jestli právě v tom není ten problém-možná bych ji měla nabídnout něco hladšího.Na zdi už drží sama.