Drážďany 2012
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drážďany 2012
Objednávat a kupovat by se dalo až do aleluja jen kdyby nebyly ty prachy
.Tak já pokračuju ve střevících jeden z nich je Paphiopedilum tigrinum na toho jsem zvědavá nejvíc. Lepanthes chtěla jsem např.druh lucifer který není mám tedy objednány jiné.Budu ještě koukat (třeba někdo bude mít) a další nechávám na náhodě ……jen takový postřeh když jsme minule dojeli z Drážďan a viděla jsem rostliny vyřazený vedle sebe(když jede víc lidí pak se rozděluje) bylo mě trošku úzko i špatně zároveň při pomyšlení jak to dopadne. 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych z již objednaných rostlin vybral např. Barbosella porschii, Dendrobium senile, Dendrobium wangliangii, Goodyera schlechtendaliana, Paphiopedilum Fanaticum, Paphiopedilum Magic Latern nebo Satyrium nepalense
Už se na ně těším
Hezký den
Pavel
Už se na ně těším
Hezký den
Pavel
Já jsem tady delší dobu nebyl a taky se mi zdá, že je tu ticho po pěšině.
Do Drážďan nejedu, ale objednal jsem si přes Pokojovky: Cyrtochilum macranthum, Maxillaria striata, Odontoglossum aspidorhinum, aurarium, Laelia itambana, kettiana, Dendrochilum cootesii, Bulbophyllum facetum, Epigeneium lyonii.
Do Drážďan nejedu, ale objednal jsem si přes Pokojovky: Cyrtochilum macranthum, Maxillaria striata, Odontoglossum aspidorhinum, aurarium, Laelia itambana, kettiana, Dendrochilum cootesii, Bulbophyllum facetum, Epigeneium lyonii.
Já jedu ve čtvrtek s cestovkou. S kýmpak se možná uvidím? Objednané mám D. tobaense, D. ochreatum, Habenarii carnea a chtěla bych ještě Lycaste skinneri růžovou a Den. Rain Dancer. fJeště beru i další kytky, ale ty ne pro mne.
Také jedem s Lenkou ve čtvrtek z Brna nic jsme neobjednávali necháme to náhodě 
Třeba se někde natrefíme
Já teda taky jedu ve čtvrtek, jedu v podstatě taky na blind, ale pro jistotu mám objednáno, Corybas pictus, Barbosella australis a Poneorchis graminifolia.
Budu moc rád, když se tam sejdeme. Jani, máš na mě stále číslo ne? S Pavlem jsme domluvený.
Budu moc rád, když se tam sejdeme. Jani, máš na mě stále číslo ne? S Pavlem jsme domluvený.
Jardo to víš že tvé číslo mám uložené budu ještě smskou pak informovat těsně před hranicemi 
Taky chci jet ve čtvrtek, snad do toho nic nevleze... objednáno nemám nic, takže spíše na čumendu, a pokud něco, tak hlavně malého....místo došlo... 
Jedeme s Evou v sobotu. A objednáno mám např. Bulbo signatum, Huntleya gustavii, Paphinia rugosa, Stenia pallida a další.