Acineta beyrodtiana
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Acineta beyrodtiana
Takže současný stav je tento .Jak říkám žádná olympiada a trošku mě to mrzí.Květů bude asi 5 i když ten jeden je takový nanicovatý.No o to nakonec nejde -můj ukol je zmenšit koše a na to se chystám .Takže tak. 
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, přece jen výsledky. Asi bych tak postupoval také. Raději držet menší bal.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
NO mě to Mílo zatím moc netěší když já bych chtěla ty zelený listy
:)bé bé - však uvidíme řekl slepej.....
Koukala jsem na loňské květy, bude to pěkné podívání. Ty máš pocit, že není v pořádku? Co má s listy?
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Co chytla pahlíza ty fleky schytaly to i listy Acineta už je nemá -nějak se na to pak nemůžu koukat jsou ustřižený.Takže vypadá kytička trochu ehm...srandovně nebo blbě. ;)Roste tam nový pidi-výhon tak doufám že nějak rychle nezakoření -protože pak Acinetu přesadím do menšího koše.Budu doufat že to něco lepšího udělá.Jen jsem neměla to srdce ji květní výhon odstranit a přesadit hned no jo .....
Jsem zvědavá, jestli pomůže to přesazení do menšího.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já taky a jak moc -nebo mám vymyšleno ji dávat na zimu domů na jižní okno ,kde už teď vlastně je.Do zz ji vrátím až bude tepleji. Musím to nějak vymyslet . 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No marťan už tu není aby mě sprdnul
za foto -tak takto.Má čtyři květy na to že rostou z flekatý pahlízy dobrý.Koupila jsem si ještě jednu Acinetu cryptodontu takže materiál ke zkoušení by byl
a dál se uvidí.
Ty květy jsou nádherný 
Hano pustila jsem si to tvé video- nakvétání z minulého roku, připadala jsem si jako někde v pralese, krásně podbarvené hudbou, prostě nádhera ...
panebože peču mazance
Hano pustila jsem si to tvé video- nakvétání z minulého roku, připadala jsem si jako někde v pralese, krásně podbarvené hudbou, prostě nádhera ...
panebože peču mazance
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to děkuju.Původně jsem měla trochu jiný záměr. Domovina Acinety beyrodtiana je Kolumbie .Chtěla jsem jednoduchou brnkačku. Což jsem teda nalezla po delším hledání ,ale zase nešla stáhnot z netu (byly to nějaký cestopisy po Kolumbii).Pak už se mě nějak nic nelíbilo.Těch hudebních stylů je tam dost.Tato skladba je od indianů APACHE - White Buffalo.