Kytku nad hrobem si tedy představuju jinak, ten nový silný výhon nevypadá na strádající kytku. Je fakt, že kytky někdy kvetou jako záchrana před smrtí, ale tohle mi tak nepřipadá. Je fakt, že Haki má ty střevíce zvláštně žlutý, ale nemyslím, že by očividně nějak extra trpěly, kvetou, uspokojivě rostou. Nad tou žlutou bych se pozastavil, ale určitě bych to neviděl hned na pohřeb.HAKI píše:Karlos píše: Kytka skoro nad hrobem, a jak se snaží:-).
Někdy střevíce dokáží neskutečný věci -uznávám. Prevít to bude.
Asi jsem měla kliku při koupi -to byla rozrostlejší kytka .Jestli umírá ? To je otázka .Ještě jednu fotku posílám je ještě zataženo tak ty žlutý listy nevypadají tak strašlivě. Má 4 růžice i když ta kvetoucí odejde je ještě šance 3 růžic . Po květu ji přesadím, ale až k podzimu -uvidíme nic jinýho se nedá říct. Jo květ jsem tady na foru ještě neviděla -ale to nic neznamená ,moc pafíčkářů tu není nebo mlčí.
To by bylo fajn.Uvidíme, uvidíme.....zaruba píše:Vedle se také něco klube, takže by mělo pokračovat v životní dráze u Tebe v ZZ![]()
Už tu Holku taky konečně aspoň trošku povzbuďte, to je pořád řečí, však se snaží, tak by bylo fajn říct i něco ve stylu "Hani, je to paráda, nové výhony jsou evidentně zelenější a krásné květy jsou odměnou za péči, kterou jim dáváš. Chválím