Ono ti ještě kveteMarta1 píše:Jsou to optavdu nádherné květy,ale i rostlinu máš pěknou,jsem zvědavá jak dlouho pokvete...auybii již kvete 2 měs.
Dendrobium tobaense
Re: Dendrobium tobaense
No Radku, to je krása
, škoda, že jak píše Zdena, zmizelo z nabídek. Taky po něm pasu
. A velký dík za detailní foto květu, na něm je krásně vidět rozdíl mezi ayubii a tobaense. Moje D. ayubii zatím "jenom" roste, teď jsem ho přesazovala do menšího květináče (školácká chyba
) a roste mu nový výhon, tak jsem o něco klidnější, ale přesazení bylo určitě na poslední chvíli
- chjo, nevím proč jsem mu původně dala o číslo větší květináč
.
Také už ten rozdíl vidím (původně jsem považoval ayubii za synonymumapolenka píše:No Radku, to je krása, škoda, že jak píše Zdena, zmizelo z nabídek. Taky po něm pasu
. A velký dík za detailní foto květu, na něm je krásně vidět rozdíl mezi ayubii a tobaense. Moje D. ayubii zatím "jenom" roste, teď jsem ho přesazovala do menšího květináče (školácká chyba
) a roste mu nový výhon, tak jsem o něco klidnější, ale přesazení bylo určitě na poslední chvíli
- chjo, nevím proč jsem mu původně dala o číslo větší květináč
.
K těm květináčům-zásadně používám co nejmenší, zvlášť pokud nemá rostlina v dobrém stavu kořeny.
Nádherný květ 
Ano kvete,zítra dám fotkuradzak píše:Ono ti ještě kveteMarta1 píše:Jsou to optavdu nádherné květy,ale i rostlinu máš pěknou,jsem zvědavá jak dlouho pokvete...auybii již kvete 2 měs.?
To je tedy dobrej držák. Nemáš ho už okoukané?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Marti, to opravdu vypadá, že vytvoří keiki !
takhle mi u dender hodně často vyráží kořínky, po tom co to odkvete, tak se tam začne tvořit keika
Radku úžasný kvetení
Radku úžasný kvetení
No mně se tedy neokoukalo. Je to prostě parádní kvetení a parádní Dendro