Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
Ano,mám z ní radost,dokvetla 1.3,měla 3 stv. Pak jsem jí přesadila,protože lezly dnem kořeny a oddělila 3 pahlízky.V krátké době začaly rašit kvítky
Marti,pěkný pokoukání...
Něco z odpoledního focení do galerie.Všechny už jste je viděli,ale pro mne jsou to jiný fotky...
Superbiens se změnilo docela razantně, jedno focení nemá šanci postihnout vývoj toho květu...
Něco z odpoledního focení do galerie.Všechny už jste je viděli,ale pro mne jsou to jiný fotky...
Superbiens se změnilo docela razantně, jedno focení nemá šanci postihnout vývoj toho květu...
Naposledy upravil(a) marťan dne sob 01. zář 2012 16:02:20, celkem upraveno 1 x.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Za mě ta první fotka -Pap. superbiens je nejlepší co tu byla. Možná dobře vyvážená -nevím i na to modrý pozadí si začínám zvykat 
Všechny jsou krásné, kytky i fotky 
HAKI,evulka-díky,ještě jsem udělal jednu z nadhledu,neustále se snažím ho zachytit v té jeho kráse,teď-více než po měsíci od nakvetení- je úchvatné 
Zvětšil se úhel mezi sepalem a pyskem,ztmavlo, petaly jsou krásně zkroucené a objevily se na nich tmavě hnědé pruhy...
A navíc ten "sexy" křivej stonek...
Na focení lahůdka.
Jenom to na tu fotku dostat...
Zvětšil se úhel mezi sepalem a pyskem,ztmavlo, petaly jsou krásně zkroucené a objevily se na nich tmavě hnědé pruhy...
A navíc ten "sexy" křivej stonek...
Jenom to na tu fotku dostat...
Květy i fotky...prostě nádhera.Květy Ti nezávidím,ale ty fotky ano.
Marti,o fotky-na rozdíl od orchidejí- se s vámi mohu podělit... 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
ta poslední fotka superbiens je opravdu skvostná ! Ta se mi líbí nejvíc.
Souhlasím, je jak tanečnice